Jort Kelder en Mark Rutte samen op Terschelling

NPO-ster Jort Kelder en premier Mark Rutte zijn al vele jaren boezemvrienden van elkaar en dat zijn ze, ondanks hun meningsverschillen over de corona-aanpak, ook gebleven. Op dit moment is de minister-president zelfs even op bezoek bij de presentator in Terschelling, waar hij een huis heeft. “Groetjes vanaf Terschelling. Ook namens Mark en Jort“, zegt strandwandelaar Bert-Jan, die het tweetal aantrof op het strand, met hen op de foto ging en die foto op Twitter plaatste.

Mark en Jort zien er gelukkig en zomers uit. Ze dragen allebei een soortgelijke outfit: een donkerblauwe polo, een lichtkleurige korte broek en All Stars aan de voeten. Jort draagt lichtblauwe gympen, de premier verrast met een knalgeel paar.

Veel mensen vinden het geinig dat de tv-presentator en de premier gewoon zo over het strand kunnen lopen. “Fantastisch dat dit zo kan in Nederland. Veel plezier samen!“, zegt de een. En iemand anders: “Goeie foto. Trots op dat dit zo kan in Nederland.

Ook is men enthousiast over de gele gympen van de premier. “Oeeeh de MP heeft vet leuke schoenen“, zegt Lou.

Bijna precies een jaar geleden kwamen Jort en Mark letterlijk in het nieuws, omdat ze toevallig live te zien waren in het Achtuurjournaal. Ze zaten samen in een bootje op de Amstel, waar Gerri Eickhof zijn praatje hield voor de NOS-camera.

Lees ook: Jort Kelder ondanks corona nog bevriend met Rutte (30 mei)

De Twitter-foto van gisterenavond:

Foto: NPO

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen