Gijs Rademaker al 42: ‘Ik heb gewoon een babyface’

Geplaatst op do 30 jul 2020 om 12:45

Wie denkt dat Gijs Rademaker pas net de Cito-toets heeft afgerond, zal raar opkijken als hij hoort dat de opiniepeiler van EenVandaag al 42 jaar is. Veel mensen verbazen zich erover. “Vroeger vond ik het heel erg dat ik steevast jonger werd geschat. Nu kan ik er steeds beter mee leven, haha“, zegt hij in de Viva. “Ik heb gewoon een babyface, denk ik, daar hoef ik niets voor te doen. En misschien helpt het dat ik vier jaar geleden, na mijn burn-out, ben gestopt met drinken“, zo vertelt hij.

Waar kwam die burn-out vandaan? “Het was een opeenstapeling van allerlei zaken. We kregen in 2011 een tweeling, waardoor we moesten verhuizen naar een grotere woning. Midden in de crisis verkochten we ons huis, wat echt hel was.”

Met een 3-jarige en een tweeling verkasten ze naar een tijdelijke flat, in afwachting op hun nieuwbouwhuis. “Onze bankrekeningen waren letterlijk nul, waardoor we geld van vrienden moesten lenen, en ondertussen ging het werk gewoon door. Anderhalf jaar later stortte ik in.”

Nu neemt Gijs rust en zo blijft zijn babyface alleen maar langer behouden. “Ik heb dat nooit geleerd, van huis uit was het toch vooral aanpakken en doorgaan.”

In de twintig jaar voor mijn burn-out heb ik nooit gas terug genomen. Dat is heel lang goed gegaan, want als ik iets wil bereiken, dan kan ik mijn lichaam heel lang uitschakelen. Maar uiteindelijk breekt dat je op.”

Foto: Nico Kroon
26 Reacties op “Gijs Rademaker al 42: ‘Ik heb gewoon een babyface’”


 1. raam

  wat voor gezicht heeft

  John de Mol

  Johan Derksen

  graag een reactie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. joost

  Ik vind Gijs een Baas!

 3. Theo

  Ik ben blij dat hij uit de slimste is gespeelt door zijn kinderachtige gedrag.

 4. Patricia

  Hij drinkt ook zo lekker fris en fruitig

 5. Dirk2

  Het waren dus drank burn-outs.

 6. man pan

  @Dirk2
  Je krijgt geen burn-outs van drank, hoogstens een kapotte lever.
  Burn-outs is stress gerelateerd.

 7. Statisticus

  Gijs R. is een nitwit. Hij onderzocht vorige maand dat blanken vijf keer zo weinig worden gediscrimineerd ten opzichte van gekleurderen.
  Dat betekent volgens dit rekenwonder dat blanken vijf keer zo racistisch zijn. Dit is incorrect aangezien er meer dan vijf keer zoveel blanken in Nederland wonen dan gekleurderen. Oftewel gekleurderen discrimineren blanken meer dan omgekeerd. In de media is dat verschil nog groter.

 8. René

  Had dat ook niet door. Verandert nu wel mijn oordeel over zijn deelname aan de slimste mens. Meerdere keren dat ik dacht ‘ach dat hoeft hij niet te weten want te jong’ verandert nu in ‘Tsjonge jonge dat had hij moeten weten’!

 9. Ikke

  Gijs vol houden zo, wordt je zeker 100+. Geluk, liefde en gezondheid voor jou en je gezin.

 10. Ikke

  Gijs vol houden zo.

 11. Neerlandicus

  Gijs, volhouden zo, word je…

 12. anonymous

  Sympathieke knul die Gijs, of eigenlijk; sympathieke man.

 13. Echte Hollander

  Ik vind Astrid Kersseboom er ook wel goed uitzien op 54 jarige leeftijd. Die mag van mij wel lekker op mijn gladde paal zitten en het nieuws voorlezen. Lekker geil ding is het gewoon.

 14. Raggel

  Ik heb ook een baby face, komt door het roken denk ik.

 15. Nak

  @Statisticus

  Ik weet wel zeker dat hij het niet over blanken en gekleurderen had. Taalverloederaar Gijsje bezigt activistentaal als ‘witten’ en ‘mensen van kleur’. En dan vraagt men zich af waarom sommige bevolkingsgroepen een taalachterstand hebben. Nou, van EenVandaag kijken natuurlijk!

 16. Arie

  Puppet en trekpop van de extreem linkse staatsomroep.
  Gijs is een politiek correct meelopertje en een weekdier.

 17. rob

  Is hij 42??????? Ik dacht dat hij18 of 19 was of is dit een hele oude foto van deze gozert.

 18. Frank

  Wat maakt het allemaal uit hoe oud je lijkt, ik vind het veel interessanter hoe oud je bent. Ik mag blij zijn als ik op 35 wordt geschat, ben overigens 56 haha.

 19. Daaristieweer

  Past wel bij zijn ‘onderzoeken’ die ook altijd van kinderlijk niveau zijn met die 5 geënquêteerde…

 20. Genderneutraal

  Zijn broer ( vaak zien optreden) is weliswaar ook blond maar een veel mooiere man met stevige benen, dito lichaam en meer diamantvormig gezich,.daarbij volgens mij nog jonger ook.
  Helaas most hij zijn balletcarriere te vroeg beeindigen.

 21. Koos

  Hij heeft een opgeblazen kop met dichte ogen, nou een babyface kan ik dat niet noemen. Hij lijkt meer op een oude verlopen lesbienne die teveel zuipt.

 22. Ben

  Wat blijkt tijdens de “slimste” gijsje is gewoon redacteur bij een vandaag!!! En nu blijkt dus waarom zijn “onderzoeken” gestuurd zijn.
  De noordkoreaanse omroep heeft weer iemand gevonden die buigzaam is!! Walgelijke niksnut!!
  Opzouten ventje je hebt op zijn minst de schijn tegen.

 23. Nils Holgersson

  Opschepper. Deze jongen kan nooit ouder zijn dan 24.

 24. Troepstormer

  Onze bankrekeningen waren nul? Is dat Nederlands? En zo ja, wat betekent het?

 25. Denise

  Koningshuis stinkt vindt ik

 26. Tom C ruis

  Tom Cruise heeft ook jaren een babyface gehad, scientology schijnt te helpen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.