Emma Heesters baalt, corona vlak na tv-doorbraak

Geplaatst op ma 03 aug 2020 om 15:30

De coronapandemie kwam voor Emma Heesters op een wel heel ongelegen moment. Dankzij de NPO 1-hit Beste Zangers brak ze eind vorig jaar door en deze zomer had ze lekker moeten gaan cashen op de festivals. De coronaregels gooiden roet in het eten. “Mijn hele zomer zat ramvol boekingen, maar alles is gecanceld. Heel zuur. Op een gegeven moment heb ik de gedachten daaraan maar weggestopt, anders zou ik alleen maar depri worden“, vertelt ze in Het Parool.

Emma hoefde niet aan te kloppen bij het UWV. “Gelukkig bleef mijn YouTubekanaal lopen en kon ik zo blijven werken en wat geld verdienen. Liedjes schrijven ging door via Zoom. Dat was ook fijn.”

Waar 2020 voor artiesten een rampjaar is, was 2019 voor Emma een heel mooi jaar vanwege Beste Zangers. “Heeft voor mijn doorbraak in Nederland gezorgd. We namen op op Ibiza. Toen ik aankwam, was ik compleet overdonderd: ineens stonden er elf camera’s op me gericht in plaats van die ene die ik voor mijn YouTubevideo’s gebruik.”

Nog altijd is ze Jan Smit en zijn team dankbaar voor haar plekje in de tv-show. “Ik ben enorm dankbaar voor de kans.”

Het heeft van Emma een artiest gemaakt. Opeens moet ze allemaal lastige keuzes maken. “Mijn nagels laat ik elke drie weken bij de nagelstudio veranderen. Kan nog best keuzestress opleveren! Dan denk ik: als ik nu rood kies, zit ik er drie weken aan vast en kan ik geen turquoise outfit aan.”

Ik vind fashion heel leuk, maar het is ook gewoon een deel van mijn job.”

Het Parool-interview met Emma Heesters kunt u lezen via Blendle.

Foto: AvroTros
22 Reacties op “Emma Heesters baalt, corona vlak na tv-doorbraak”


 1. Patty 💩

  Ik heb altijd de schijterij als ik op tv ben geweest daarom zie ik zo pips.

 2. MediaPrak

  Zo zie ja maar dat Covid-19 niet alleen negatieve gevolgen heeft.

 3. RaymondVL

  Zeurmeisje. Wel neukbaar.

 4. Sander S.

  Wel oud al hoor 24……..

 5. Dominic

  Je bent nog jong, je tijd komt wel.

 6. Curryworst

  Wat een problemen heeft dat meisje toch.
  Geen optredens door corona maar wel cashen via Youtube.
  Keuzestress vanwege de kleur van haar nageltjes.

  Door de corona-crisis hebben andere mensen geen nagel om hun k0nt te krabben.

 7. Ritsie Struikgewas

  Ik vind haar wel wat hebben.
  Maar ik wist niet dat het corona is.

 8. Donald Dumb

  Het zoveelste blonde grietje dat zich zangeres noemt…
  Doorbraak? Waarvan bekend deze blondine?

 9. Ghislaine Maxwell

  Mmm…

 10. Respect ✌️

  Paardenbekkie maar met een slok op en in het donker..

 11. Coca Cola

  Wat een afgunst weer van de werkloze nietsnutten hierboven.

 12. Piet Plofkop

  Ze ziet er wel geil uit. Heerlijk om met je tong over die natte poes en anus heen te gaan.

 13. Suckerpunch, de enige en de echte

  Tja, is die nepziekte toch nog ergens goed voor, is hier vraag naar? Kan het mij amper voorstellen

 14. Tvbubble

  Dat hijgerige gezang van haar doet mijn broek vollopen

 15. Donald Dumb

  Een doorsnee zangeresje blijkt.
  Tja, dit jaar had ze inderdaad moeten pieken dan. Volgend jaar is er weer vraag naar andere blonde hijgmeisjes…

 16. Zomaar een persoon

  @Suckerpunch – Standaardknap blondje (nep, maar toch), redelijk stemmetje, luchtige meezingliedjes met de diepgang van een bakje vla. Er is een grote groep mensen die als een blok voor zulke nietszeggendheid valt.

 17. Jaap Aap

  Net zo simpel en niet interessant als davina, die hoor je momenteel gelukkig ook niet. Hulde.

 18. Er ist wieder da

  Wie is dit wicht?

 19. Kwebbeldick

  Was haar opa niet fout in de oorlog?

 20. Er ist wieder da

  Als je dan zo baalt koop dan wat Spotify streams, misschien beteken je dan nog iets…

 21. Sookie Stackhouse

  Ze is nog zieliger en simpeler da n ze eerder al lir zijn. Hersenloos dom wicht. Ga maar eens echt muziek msken en niet di zielige meuk die je nu uitkakr!

 22. Corry Jankbal

  Ze ziet er steeds beter en leuker uit vind ik. Meer volwassen en meer kwaliteit. Geen idee wat ze heeft veranderd, maar het gaat prima de goede kant op :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.