Hilversum opgepast: Dionne Stax is weer single

Het wordt een spannende herfst voor de Ineke’s en Leontine’s van deze wereld, want Dionne Stax is weer op de markt. Na een relatie van drie jaar is ze gedumpt door dokter Sytse Oudkerk. Dat heeft haar manager bevestigd aan Shownieuws na de primeur in Privé. Na de beruchte affaire met Humberto Tan – Dionne werd in Hilversum een ‘homewrecker’ genoemd – ging ze verder met dokter Sytse. Hij baalde echter behoorlijk van alle media-aandacht die kwam kijken bij een relatie met Dionne.

De Privé wijst erop dat hij de rechter heeft gevraagd om een foto- en publicatieverbod. “Maar dat verzoek werd niet ingewilligd. Dat hij, wanneer hij met Dionne Stax in het openbaar werd gezien, op de gevoelige plaat werd vastgelegd, moest hij zich laten welgevallen.

Sytse had moeite met die aandacht, zegt een ingewijde tegen Privé. “Hij vond bovendien dat verhalen en foto’s schadelijk konden zijn voor zijn serieuze en veelbetekenende werk in de medische wereld.

Maar wat was de druppel? “Hij kon niet leven met het wat egocentrische karakter van Dionne. Nadat hij met haar had gebroken, vertelde hij dat in hun relatie wel heel veel om haar draaide.

Het is geen geheim dat tv-mensen zichzelf vaak heel erg belangrijk vinden en kennelijk is dat een beetje gaan schuren. Sytse is, net als Humberto, weer teruggekeerd naar de vrouw voor wie hij Dionne in de steek had gelaten.

Voor hen is het dus, net als voor Humberto, eind goed, al goed“, zegt Privé.

De grote vraag is echter: wie is de volgende?

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen