Na Jim bedelt ook Snelle om plekje in Beste Zangers

Na Jim Bakkum solliciteert ook rapper Snelle openlijk naar een plekje in de populaire tv-hit Beste Zangers. Hij zou er volgend jaar graag aan mee willen doen. Dat heeft hij laten weten op 100% NL. Beste Zangers heeft al heel wat carrières een flinke aanjager gegeven, waaronder die van Davina Michelle. Ook Snelle ziet zo’n boost wel zitten. Hij is gek op Beste Zangers. “Ik vind het zo’n vet programma! Van de week was ik aan het kijken naar de aflevering met Suzan & Freek“, zegt hij.

Jim riep vorige week verontwaardigd dat hij nog nooit gevraagd is voor Beste Zangers. Is dat in Snelle’s geval ook zo? “Ik weet oprecht niet of ik al eens ben benaderd voor De Beste Zangers van Nederland“, beweert hij.

Dan: “Maar, ik moet eerlijk toegeven, toen ik afgelopen week aan het kijken was, heb ik stiekem wel een berichtje naar mijn management gedaan met: Wauw, wat is De Beste Zangers toch een vet programma!

Snelle, die op dit moment een hit heeft met Suzan & Freek, hoopt dan ook volgend jaar mee te mogen doen. “Als ze mij volgend jaar zouden vragen, dan hoef ik natuurlijk niet na te denken, dan zeg ik meteen ja!

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen