Katja Schuurman ontkent seksvlucht in talkshow Beau

Katja Schuurman heeft vrijdag in de talkshow van Beau van Erven Dorens ontkend dat ze een luidruchtige seksvlucht heeft gehad, onderweg van Zuid-Afrika naar Amsterdam. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het goed ingevoerde weekblad Story kreeg eerder al te horen dat Schuurman in Zuid-Afrika zou zijn om af te kicken van een seksverslaving en ook op haar terugreis zaten tipgevers van Story aan boord. Ze zou zich seksueel overschrijdend gedragen hebben. 

Schuurman heeft volgens haar management weliswaar een officiële waarschuwing gekregen van KLM, maar die zou ze slechts hebben gehad omdat ze wat luidruchtig had gepraat.

Wat is er nou waar van het verhaal van Story? “Als ik heel eerlijk moet zijn voelt het heel raar om überhaupt in te gaan op zo een onzin, want mensen kunnen iets schrijven en moet ik dan overal op reageren? Kijk, ik kom terug in totale zen-mode en ik ben al 25 jaar natuurlijk bekend en er komen al heel vaak allerlei verhalen, maar ik moet heel eerlijk zeggen dat het niet went en dat het oprecht kwetsend is en pijn doet en dat ik er ook best wel een beetje verdrietig van word. Niet alleen ik, maar ook de mensen om mij heen. Ik krijg dan soms zelfs vragen van: ‘Wat is daar dan waar van?’ Eigenlijk is het mijn eer te na om er serieus iets over te zeggen.”

De RTL 4-ster wordt moe van alle roddels. “Het is de laatste tijd weer even heel erg aan en wellicht heb ik het er zelf een beetje in de hand gewerkt doordat ik zelf open ben en baldadig. Ik voel me zeker gekrenkt.”

Maar is het nou waar of niet? “Ik ben niet seksverslaafd, ik ben niet naar een afkickkliniek geweest om van mijn seksverslaving af te komen, ik belaag geen andere mensen in vliegtuigen en ik heb geen vliegverbod. Hoe stompzinnig klinkt het? Het voelt ongemakkelijk om überhaupt te zeggen, maar er zijn mensen die het geloven. Dat is pijnlijk.”

Lees ook:
RTL 4-ster Katja boos op Story over seksgeruchten (november)
Ordinair: RTL 4-ster Katja misdraagt zich op KLM-vlucht (deze week)
Katja Schuurman ontkent: ’Story heeft dikke duim’ (deze week)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen