Ordinair: RTL 4-ster Katja misdraagt zich op KLM-vlucht

Geplaatst op do 19 dec 2019 om 10:35

Als je denkt dat RTL 4 na het slipje van Bridget Maasland niet ordinairder in het nieuws kan komen, dan vergeten we dat de zender ook nog nymfomane Katja Schuurman onder contract heeft staan. De presentatrice zat de afgelopen periode in Zuid-Afrika, naar verluidt om af te kicken van een seksverslaving, maar heeft zich op de terugweg naar Nederland meteen weer misdragen. Op de terugvlucht met KLM heeft de RTL 4-ster namelijk een officiële waarschuwing gekregen.

KLM-bronnen hebben onafhankelijk van elkaar aan Story laten weten dat Schuurman onder invloed was van de nodige alcohol. “Er zou zelfs sprake zijn geweest van – in dit geval letterlijk en figuurlijk – grensoverschrijdend seksueel gedrag met een haar tot dan toe onbekende medepassagier.

Ze gedroegen zich zó luidruchtig dat zelfs de cockpitbemanning ervan kon meegenieten, weet Story. “Het verhaal ging nadien binnen de KLM als een lopend vuurtje rond.

De RTL 4-presentatrice heeft een waarschuwing gekregen, bevestigde haar management gisteren in RTL Boulevard. Luuk Ikink: “Wij kregen ook berichten dat het tijdens die vlucht behoorlijk rumoerig was. We spraken het management van Katja en die zegt dat ze inderdaad een waarschuwing heeft gekregen van het cabinepersoneel, maar dat was omdat ze een beetje luidruchtig was. Verder was er volgens hen niets aan de hand.

Schuurman vreesde dit weekend al dat het verhaal uit zou lekken, want in De Telegraaf zei ze: “Ik was zo blij om na weken in ’zenmodus’ weer naar huis te gaan, dat ik er op de terugweg een lekker drankje op heb genomen en enthousiast met mijn buurman heb zitten kletsen. Het was echter een nachtvlucht, dus ik hoop dat ik niet teveel mensen heb wakker gemaakt.

Lachwekkend, vinden de KLM-bronnen in Story dat. “Onze goed ingevoerde bronnen gierden van het lachen om deze uitleg, die duidelijk valt te categoriseren als damage control.

Hopelijk zat Gordon in een betere afkickkliniek.

Foto: RTL
71 Reacties op “Ordinair: RTL 4-ster Katja misdraagt zich op KLM-vlucht”


 1. Norvo

  Wat een wandelende PR-nachtmerrie is ’t toch…

 2. Snotaap

  Dus ze is voor de 3174ste keer lid geworden van de high miles club… En er gelijk weer uitgezet… hahaha

 3. Frl

  Jules Deelder overleden.

 4. Johnny👀

  Ik adviseer die medepassagier om naar de dokter te gaan en wat testen af te nemen.

 5. Saskia

  Die pinda heeft een persoonlijkheidsstoornis.

 6. Albert Verlinken

  Gaat Petertje van der Vorst wederom de moraalridder uithangen en Katje ausradieren? Of was het killen van ‘Temptation Island’ slechts een PR dingetje (denk het wel)?

 7. Peter

  Wanneer gaat ze weer vliegen?.. (ik vraag dit voor een vriend)

 8. K.C.T

  BNer, waarom gaat dit hersenloos, ordinaire gedrocht niet gewoon op de wallen zitten,, dan is het officieel en verder niets aan de hand, van aandachtshoer, naar HOER, eindelijk herkenning!

 9. ruben

  kijk naar die lelijke en vieze dunne kromme

  benen van katja

  vies kind

  ruikt uit de mond.

 10. sukkel

  Junkie weet zich niet te gedragen…nu begrijp ik dat ze Job Goschalk verdedigde ze is zelf net zo te vies om aan te pakken

 11. #Ook op donderdag, ga ik als de bliksem#

  RTL is de onderwereld van medialand sinds PvdV directeurtje speelt.

 12. Hoer

  Uitgewoond hok die afgelebberde troela!

 13. Thom

  Kunnen ze van het programma Verslaafd geen Bn’er versie maken. Krijg je onderhand wel tien afleveringen mee vol denk ik…

 14. [MikE]

  “Hopelijk zat Gordon in een betere afkickkliniek.” 😂😂

 15. the pat

  denk weer niet waar anders hadden mensen het wel gefilmd

 16. Bart M.

  Is mevrouw Nymfo Schuurmans ook meteen weer geland in aandacht.

 17. Tinie Parkiet

  Dat oude hok wordt ook met de dag snobistischer.

 18. Paut Pielusma

  Volgende keer maar een parachute mee.

 19. Dirk

  Blijft een mooie vrouw

 20. Peter Wafel Kant

  Mooie vrouw maar zo ordinair en dat maakt haar niet mooi.

 21. Peb

  Dat mens spoort echt niet.Andere zorgverzekering nemen Katja, het kan nog net. Eentje die je pillen wel vergoed.Je hebt ze heel hard nodig.

 22. Jan

  Waar ik zei “heb er een lekker drankje op genomen”, moet “ik was kacheltje lam” worden. En waar ik “kletsen” zei, moet “ketsen” worden. Stop de tijd. Ik zet 2 jokers in.

 23. 1-2-tjuh

  Smerig links zеdenloos dеlletje zonder normen. Alleen goed om eens keihаrd linksdraaiend in de rеet te pomрen en bij het vuilnis op dinsdag te trappen.

 24. Bridget Maasland

  Gelukkig zat mijn Andre niet op die vlucht!

 25. anonymous

  RTL miet dexe vrouw snel dumoen

 26. anonymous

  RTL moet deze vrouw snel dumpen

 27. Eva

  Ook op donderdag,ga ik als de bliksem,of moet ik zeggen NPO KIJKER,je heb wel een
  obsessie voor PvdV en RTL

 28. Hermann Boring

  Gelukkig kost ze geen belastinggeld meer.

 29. #Ook op donderdag, ga ik als de bliksem#

  Eva
  Thu 19 Dec 2019 om 11:39

  U bent in de war met een ander.

 30. Peb

  @Jan hahahaha

 31. COSA NOSTRA

  Oh ja de beste vriendin van Femke Halsema. Leuk zo’n soa vriendin.

 32. Hans

  Kan beter naar psychiater gaan, lelijk vuil ding met haar afschuwelijke benen en gebit, ziet er niet uit en haar zus is ook een vage,rare familie

 33. Duiven Tilly

  Het begint een vieze vrouw te worden.

 34. RaymondVL

  En toch zou ik haar keihard doen, gewoon om te checken hoe ernstig die verslaving van haar is.

 35. Caramba

  Lekker tendentieus en beschadigend stuk weer. K. is wat luidruchtig en krijgt het verzoek wat te dimmen – big deal. Als hier dan toch zo’n behoefte aan hate mail is, waarom wordt wel zij, maar niet die “tot dan toe onbekende medepassagier” aan de schandpaal genageld?

 36. Dorus

  Vlieg “m d’rin……

 37. Geronimo

  Vids or it didn’t happen.

 38. Sjaak

  Leuk voor haar echtgenoot.

 39. Tim

  Katja Schuurman vind ik een vieze oude enge gestoorde vrouw. Het is heel erg voor haar dochter Sammie Römer. Dumpen deze viesnek nooit meer op de TV laat ze maar in een of ander tweede rangs b o r d e e l of zo gaan klussen.

 40. iemand

  Laatst vond ze die verhalen over haar zo erg voor haar dochter en ouders waarom gedraagt zij zich dan niet. 4 Weken naar Zuid-Afrika zonder haar man ze zal wel zo droog gestaan hebben dat ze mannen in het vliegtuig begon te bespringen en dan alcohol de schuld geven.

 41. Ad

  Het Moreel Kompas is ver te zoeken bij de RTL’ers.

  Er is nog een hoop werk te doen voor RTL Peter.

 42. Caramba

  Ik heb begrepen dat het KLM-personeel had gevraagd, nadat Katja drie keer in het keukentje was genomen en vijf keer in de cockpit, of het neuken niet wat zachter kon – waar de onbekend gebleven passagier best wel oren naar had, maar Katja pertinent weigerde. Vervolgens vroeg het personeel of men tijdens de landing in ieder geval het gangpad wilde vrijhouden, waar ook al geen gehoor aan werd gegeven.
  Zo erg was het allemaal. Het is dus onbegrijpelijk hoe zeer RTL Katja de hand boven het hoofd houdt.

 43. Nick

  De meeste BN’ers zijn gewoon zwaar gestoord.

 44. Steef

  RTL en SBS wisselen zo langzaamaan van plek… SBS de nette gezinszender, RTL de ordi Rebellenclub. En nu ze hun quilty pleasure tv op een laag pitje hebben gezet, is Katja in dat gat gesprongen. En haar medepassagier in haar gaten. Dus binnenkort bij RTL: nymphos op safari en de 8 mile high club challenge. Last je neuken in de keuken van de KLM.

 45. Henk

  En ik maar denken dat het turbulentie was.

 46. Robert

  Ze zat dus in dezelfde kliniek zeker waar onze vriend Gordon zat. Dan fijn in vliegtuig, lekker zuipen, beetje hitsig, je zal er maar naast zitten.
  Nou ok dan maar ben jaloers, had er best willen zitten eigenlijk.

 47. Relitard

  wat een ongezonde aidskop heeft die van der vorst.

 48. Opkomer

  Alleen het toontje al. Zeer arrogant. Dit type mensen verpesten het voor de rest die zich wel kan gedragen in de openbare ruimte aan boord die je deelt met a n d e r e mensen. Dit zijn types met anti sociale eigenschappen. Voelen zich verheven boven de rest

 49. Arie Schoenlepel

  Katja Scheurdoos… Brrrr, zo’n vies mens…! Krijg je een SOA van als je er al naar kijkt. Alsjeblieft, haal dat vrouwtje SVP van de TV.

 50. Kijker

  ach het is Katja maar

 51. De journalist

  Ach ja jongens, tis gewoon een heerlijk geil wijf neuken waar je neuken kan. Niks mis mee toch. De meeste mannen hebben her slechter thuis. En ze wil ook nog een stevig rokje op der kont!!!! Heerlijk idee toch. Zo’n geil slavinnetje thuis.

 52. De journalist

  Rokje is klapje

 53. Marcske

  Stelletje hypocrieten moraal-ridders hier!!
  De enige seksbom die Nederland nog heeft afzeiken!
  Maar ondertussen met een stijve fantaseren dat je zelf naast haar zit. Maar heren, kijk wel uit dat je brave vrouwtje het niet merkt anders mis je je maandelijks standaard wipje straks ook nog!

  Katja heeft bipolaire, daar komt ze eerlijk voor uit wat ik ontzettend dapper van haar vind!
  Google eerst maar eens voor haar te veroordelen!

 54. Fox Mulder

  Even afwachten wanneer het eerste filmpje zal worden gepubliceerd. Kan nooit lang meer duren.

 55. A. Tempelman

  Story zou verschillende KLM-bronnen hebben. Is het niet een beetje eigenaardig dat stewardessen meteen de roddelpers bellen als een bekende Nederlander zich in het vliegtuig laat bejubelen?

 56. kees

  Dat afkicken van Cook is niet helemaal gelukt geloof ik :)

 57. Xyron

  En maar aandacht blijven vragen en oh wat is Kutje Schuurman toch zo ziek!
  Bij rtL tokkie 4 is Eva Jinek gedoemd te gaan mislukken.

 58. Bette

  Ik heb zo verschrikkelijk genoeg van deze oversekste vervelia. Zeer vermoeiende doos.

 59. Nathan

  Ze is flink los gegaan met die meneer achterin de buisnessclass zonder enig respect voor de andere passagiers, het personeel en de veiligheid aan boord. Die vrouw is gestoord. KLM is zo boos over dit voorval dat ze haar allerlei beperkingen hebben opgelegd bij nieuwe boekingen in de toekomst. Ze moet zich doodschamen, maar het zal de eigengeilende Katja natuurlijk allemaal een rotzorg zijn.

 60. Suzy Wang

  ik heb in eens geen zin meer in mijn garnalecoktail.Hij ruikt in eens anders.

 61. Nathan

  Als een gewone burger zich zo buitensporig asociaal en ordinair gedragen had, was hij bij aankomst meteen opgepakt en afgevoerd. Maar het is ‘lekker gekke Katja’. Ik vind echt dat RTL haar op het matje moet roepen. Haar moeder zal zich opnieuw rot schamen.

 62. Michaela

  Ze liet vroeger op school iedereen al in haar broekje loeren. Er zit geen enkele rem op haar seksuele gedrag, ze stond ook toen al te boek als vreemd.

 63. Pfff

  Wou dat mensen zou over een ander mens praten. Wat ongelofelijk zwak en achterbaks. Vooral aangezien geen van jullie erbij zijn geweest en niet weten wat er waar en niet waar is van deze roddels.

 64. Nathan

  Geen roddels en niks achterbaks, liefje. Alles staat gewoon zwart op wit in officiële papieren van KLM. Madam Schuurman heeft een fikse uitbrander gekregen.

 65. ErikS

  Waarom heeft Katja voortdurend de drang haar sexleven met het volk van Nederland te delen?

 66. Nathan

  Omdat er geen enkele rem op zit bij die meid en ze bovendien de drang heeft om ‘het volk’ te onderwijzen. Ze is een evangelist van de vrije liefde.

 67. Lola

  Katja is ziek. Iedereen weet dat want dat heeft ze zelf verteld. Bipolaire stoornis. Maar dat wil niet zeggen dat je met deze stoornis er niets aan kan doen dat je zuipt, met iedereen sekst etc etc. Ik denk dat bipolair niet de oorzaak is. Katja heeft een veel ernstigere aandoening. Borderline! Lees de symptomen en trek je conclusies. Overigens is borderline onder controle te krijgen met een zeer zware therapie. Ik hoop voor haar het beste. Zo zonde om zo roemloos ten onder te gaan.

 68. Het kan vriezen het kan dooien

  Adam en Eva wisten ook zonder die opdringerige onderwijzing in de vrije liefde ook heus wel hoe het moet! Misschien wordt het eens tijd dat Kutje Schuurman stopt met alcohol en drugs en tegelijkertijd ook vooral gaat stoppen met haar tv werkzaamheden, want zij voegt al jaren niets toe!

 69. Herma

  Echt een hoeren rtlnet dus……..

 70. Ingrid

  Het gekke is dat ik naast Katja heb gezeten op de vlucht. (Gang tussen ons) Zij en haar mede passagier hadden de grootste lol en waren aan het lachen. Dat het voor sommige storend was mag zijn. Beide hebben hun excuses aangeboden bij aankomst schiphol.

 71. Grace321

  🤮🤮🤮

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.