Ordinair: RTL 4-ster Katja misdraagt zich op KLM-vlucht

Als je denkt dat RTL 4 na het slipje van Bridget Maasland niet ordinairder in het nieuws kan komen, dan vergeten we dat de zender ook nog nymfomane Katja Schuurman onder contract heeft staan. De presentatrice zat de afgelopen periode in Zuid-Afrika, naar verluidt om af te kicken van een seksverslaving, maar heeft zich op de terugweg naar Nederland meteen weer misdragen. Op de terugvlucht met KLM heeft de RTL 4-ster namelijk een officiële waarschuwing gekregen.

KLM-bronnen hebben onafhankelijk van elkaar aan Story laten weten dat Schuurman onder invloed was van de nodige alcohol. “Er zou zelfs sprake zijn geweest van – in dit geval letterlijk en figuurlijk – grensoverschrijdend seksueel gedrag met een haar tot dan toe onbekende medepassagier.

Ze gedroegen zich zó luidruchtig dat zelfs de cockpitbemanning ervan kon meegenieten, weet Story. “Het verhaal ging nadien binnen de KLM als een lopend vuurtje rond.

De RTL 4-presentatrice heeft een waarschuwing gekregen, bevestigde haar management gisteren in RTL Boulevard. Luuk Ikink: “Wij kregen ook berichten dat het tijdens die vlucht behoorlijk rumoerig was. We spraken het management van Katja en die zegt dat ze inderdaad een waarschuwing heeft gekregen van het cabinepersoneel, maar dat was omdat ze een beetje luidruchtig was. Verder was er volgens hen niets aan de hand.

Schuurman vreesde dit weekend al dat het verhaal uit zou lekken, want in De Telegraaf zei ze: “Ik was zo blij om na weken in ’zenmodus’ weer naar huis te gaan, dat ik er op de terugweg een lekker drankje op heb genomen en enthousiast met mijn buurman heb zitten kletsen. Het was echter een nachtvlucht, dus ik hoop dat ik niet teveel mensen heb wakker gemaakt.

Lachwekkend, vinden de KLM-bronnen in Story dat. “Onze goed ingevoerde bronnen gierden van het lachen om deze uitleg, die duidelijk valt te categoriseren als damage control.

Hopelijk zat Gordon in een betere afkickkliniek.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen