RTL 4-ster Katja boos op Story over seksgeruchten

Katja Schuurman vindt het niet leuk dat weekblad Story geruchten heeft verspreid over haar vermeende seksverslaving. Ze zou volgens het blad afkicken in een kliniek, maar dat noemt ze onzin. Dat is te lezen op Instagram. De reden dat Katja haar dochter al wekenlang alleen laat is niet omdat ze aan het afkicken is, maar omdat ze op een yogavakantie is. “Nog een paar daagjes yoga, mediteren, wandelen, gesprekken met bijzondere mensen en tijd om me nieuwe routines eigen te maken.”

De RTL 4-ster is boos dat de Story beweert dat ze iets anders aan het doen is. “Zouden de bizarre geesten die absurde geruchten de wereld in slingeren, en al diegenen die zich journalist noemen, maar deze onzin hersenloos en zonder fact checken overnemen, misschien in overweging willen nemen dat ik ouders en een dochter heb.

Het klopt niet, benadrukt Schuurman. “Ik waardeer seks, ik hou van intimiteit, zoals de meeste gezonde mensen. Ik ben er ópener over geweest dan de meesten (das war einmal), maar verwar mijn plezier niet met zoiets serieus als verslaving. Als dat verslaving is, dan hoop ik dat ik daarvan nooit genees. 😉

Waarom is ze eigenlijk op yogavakantie? “Ik haat structuur, maar ik heb het meer nodig dan ik wilde inzien. ‘Real freedom comes from setting limitations here and there.’ Ik ben rustiger, krachtiger en meer in balans. Ik voel me bevoorrecht dat ik deze tijd voor mezelf heb kunnen nemen.”

Lees ook: Katja Schuurman ontkent afkicken seksverslaving (21 november)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen