Mattie en Wietze leggen ruzie ook deze kerst niet bij

Tweeënhalf jaar na de beruchte naaistreek van Mattie Valk is er nog steeds geen contact met zijn vroegere Qmusic-maatje Wietze de Jager. Ook deze kerst leggen ze het niet bij met elkaar. Dat vertelde Mattie vrijdagavond in de talkshow Beau. De heren hebben nog altijd geen contact met elkaar. “Nee. Ik krijg deze vraag vaker. Nee, dat maakt niet uit. Die vraag zal altijd blijven namelijk, maar daar zijn twee mensen voor nodig. Ik hoop het op een dag“, aldus de radio-dj.

Hoe kijkt hij terug op de hele Tesla-rel? “Er waren eigenlijk alleen maar verliezers. Ik heb ook al eerder gezegd dat ik er heel onhandig in ben geweest, nooit met de bedoeling natuurlijk om met Mattie iets te breken. Ik zou wel dom zijn als ik dat wilde veroorzaken.”

Inmiddels heeft Mattie de affaire wel een beetje achter zich gelaten. “Het klinkt heel makkelijk, maar ik ben ook gevoelsmatig drie jaar verder in de zin dat ik nu enorm blij ben met hoe het gaat ’s ochtends. Ik ben vooral heel trots op wat we hebben neergezet, met uitzondering van die laatste bladzijde van het jongensboek dan. Het gaat weer goed en het ligt echt achter me.”

Als het aan Mattie ligt, gaat hij wel nog een keer om tafel met Wietze. “Wanneer het gaat gebeuren? Geen idee. Het gaat nu heel goed. Het is misschien een beetje een saai antwoord, maar ik denk dat als we dagelijks ons best blijven doen om een goed radioprogramma te maken, dat de cijfers wel volgen.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen