Katja Schuurman ontkent: ’Story heeft dikke duim’

RTL 4-presentatrice Katja Schuurman, een van de beste vrienden van Job Gosschalk, ontkent dat ze zich tijdens haar recente KLM-vlucht van Zuid-Afrika naar Amsterdam schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend seksueel gedrag. Dat laat ze weten aan Televizier. Schuurman kreeg tijdens de vlucht een officiële waarschuwing van KLM, maar volgens de tv-ster komt dat alleen omdat ze luidruchtig was. Ze ontkent een mannelijke passagier seksueel te hebben belaagd.

De presentatrice wijst erop dat dit verhaal uit de Story van hoofdredacteur Guido den Aantrekker komt en dat is volgens haar een onbetrouwbaar blad. “Dit is weer zo’n stompzinnig verhaal. Het komt uit het blad Story, dat ook al schreef dat ik in een afkickkliniek zat voor een seksverslaving. Het is allemaal onzin, maar iedereen neemt het over waardoor het overal staat.

Ze walgt van die roddel en achterklap. “Ik kan niet zeggen dat het went na 25 jaar. Het is gewoon heel vervelend dat mensen hier serieus vragen over stellen.

RTL Boulevard nam Schuurman in bescherming en confronteerde haar níet met de geruchten over deze ‘seksvlucht’. Wel sprak verslaggever Lex Uiting haar aan op de ‘controverse’. “Ik heb zes weken in lotushouding gezeten en ik was best wel blij en vrolijk dat ik terugging. Nou kennen jullie mij een beetje en ken jij me een beetje: ik ben vaak enthousiast en ik lach soms wat te hard. En het was een nachtvlucht. Dat vond niet iedereen leuk en dat snap ik. Ik heb ook enorm mijn excuses aangeboden van: ‘Sorry dat ik wat te veel lawaai maakte, ik was wat uitgelaten en dan maak ik vaak wat lawaai.’ Dat is wat er is gebeurd.”

Mag ze nog met KLM-vliegen? “Ik heb geen vliegverbod gekregen.”

Uiting: “Het was gewoon een gezellige vlucht?

Schuurman: “Ja, en dat kan je beter overdag hebben dan ’s nachts. Nou, dat snap ik. Ik zal volgende keer fluisteren.”

Lees ook:
RTL 4-ster Katja boos op Story over seksgeruchten (november)
Ordinair: RTL 4-ster Katja misdraagt zich op KLM-vlucht (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen