Marlijn nacht voor tv-opnames vaak naar Van der Valk

Geplaatst op ma 11 nov 2019 om 10:30

Marlijn Weerdenburg slaapt de nacht voor een draaidag steeds vaker in een hotel om de rust te pakken die ze nodig heeft. Ze kiest meestal voor een hotel van Van der Valk. Dat vertelt de NPO-presentatrice in gesprek met het Van der Valk-magazine. Als tv-presentatrice heeft Weerdenburg meer rust nodig dan een gewone vrouw en in een hotel van Van der Valk komt ze heel erg tot rust. “Oh heerlijk! Het is luxe, zeker bij Van der Valk. Een bad waar je meteen in wilt duiken, lekkere bedden.”

Weerdenburg kiest steeds vaker voor die luxe. “Het gebeurt steeds vaker dat ik ervoor kies om een dagje eerder naar mijn werk af te reizen – dat is vaak ergens in het land – en in een hotel te slapen zodat ik zeker weet dat ik een goede nachtrust krijg.”

Gewone mensen slapen ook tijdens drukke werkweken gewoon thuis, maar tv-diva Weerdenburg vindt dat lastig. “Thuis met een kind dat om zes uur ’s morgens vindt dat het tijd is om de dag te beginnen en een snurker naast me is een goede nachtrust maar afwachten.

Bovendien is het eten ook beter in een hotel, aldus Weerdenburg. “Ik houd van een stevig ontbijt. Dat zit bij Van der Valk ook goed.”

Met al dat NPO-geld wil ze ooit een tweede huis kopen. “Een stille droom van ons is om niet te ver van Amsterdam ooit een buitenhuisje te kopen waar we ons in het weekend kunnen terugtrekken. Lijkt me fantastisch.”

Foto: MAX
24 Reacties op “Marlijn nacht voor tv-opnames vaak naar Van der Valk”


 1. Albert Verlinken

  #ad

 2. Mink Vaillant

  Jullie nemen gewoon de content van een advertorial over? Mag hopen dat jullie daar ook voor worden betaald.

 3. Huismaker

  Nu we toch naar “Goed Nieuws” moeten kijken luisteren: Op laatste aflevering van Up-network; even wat ander nieuws, dan het gedwongen nepnieuws van de Staatsomroep/RTL:
  https://www.youtube.com/watch?v=ZFHyq9WtGUU

 4. danny

  ik slaap altijd in mijn eigen bed te wachten op mijn uitkering.
  Mensen wat een nieuws weer.

 5. Henk

  V d valk is luxe? Het lijkt me niets byzonders.Dit is gewoon reclame maken.Waarom zou ze altijd een v d Valk nemen?Ik neem altijd de beste ligging en dat is niet langs de snelweg.

 6. Local Hero

  Dutch Diva. NPO money.

 7. Remi

  “Als tv-presentatrice heeft Weerdenburg meer rust nodig dan een gewone vrouw”.

  Ik lolde !!

 8. Help

  Waar kan ik naakt foto’s van haar vinden?

 9. Geert

  Ze hioudt van een stevig ontbijt en dat is haar aan te zien ook.

 10. Bram

  Zij heeft echt heerlijke billen…

 11. Johnny👀

  Ze klust daar bij als dame van plezier.

 12. iam

  Tot zover de commerciele boodschap van deze publieke mevrouw. Voorlopig zit ze weer gratis en voor nop bij van der Valk veronderstel ik zo.

 13. kenner

  @Help
  https://forum.mokkels.nl/forum/mokkelforum/nederlandse-mokkels/23072-marlijn-weerdenburg

  seminaakt

 14. Martmans

  Hoeveel krijgt ze betaald voor deze schaamteloze promotie?

 15. Bobby Eden

  Marlijn behoort wel tot de zieligste CN’ers die er zijn

 16. Bram

  Dit is niets vreemds in NPO land en gebeurd ook vaak omdat er teveel gezopen na de opnamen of omdat men simpelweg niet te vroeg uit bed wil. voor 9:00 is in Tv land bijna alles een heel groot probleem.

 17. Wendy

  Hotel wordt uiteraard gedeclareerd bij de Staatsomroep. Verschrikkelijk dat er belastinggeld naar dit wicht gaat.

 18. Robert

  Dus dat kind van haar kan het heen en weer krijgen.

 19. H. Yelnats

  Madame Yelnats en ik mogen er ook graag een vorkje prikken. Heerlijk eten, vriendelijk personeel en niet duur.

 20. Vincent

  @ huismaker Daar heb een we er weer zo één… Ik heb naar je Youtube-filmpje gekeken. Jij noemt het dus ‘echt nieuws’ als er 3 mannen naast elkaar zitten, 2 presentatoren en een gast, die het volledig met elkaar eens zijn. Geen kritische vraag, bijna een half uur lang. Dit is FvD-promo, geen nieuws! Jij noemt NPO en RTL ‘staatsomroepen’. Wel eens opgezocht wat een staatsomroep is? Die bepaalt wat er wordt uitgezonden, zoals in een dictatuur. Zowel NPO als RTL hebben regelmatig nieuws gebracht waardoor ministers of staatssecretarissen naar de Kamer moesten komen en zelfs moesten aftreden. Klinkt dat als door de staat gecontroleerde omroepen? Wanneer heeft het door jou bejubelde Up-netwerk dat voor elkaar gekregen? Het staat je natuurlijk vrij om alleen naar ‘nieuwszenders’ te kijken die vertellen wat jij graag wil horen (slaap lekker!), maar stop alsjeblieft om wérkelijk onafhankelijke nieuwszenders (dus niet verbonden aan een partij) staatsomroep te noemen.

 21. Jana

  Vincent, je hebt helemaal gelijk, maar als je naar andere commentaren van deze huismaker kijkt – en trouwens van het overgrote deel op deze site – denk ik dat het geen enkele zin heeft om een discussie te beginnen of maar enigszins te proberen een kritische noot op hun gewauwel te laten horen. Verspilde moeite.

 22. Tina

  Klinkt als een rechtvaardiging voor haar buitenechtelijkse escapades.

 23. Misutoria

  @henk

  Er zijn helaas nog wat gedateerde slechte Van Der Valks in Nederland. Maar er zijn ook Van Der Valk hotels die zeer luxe zijn met alleen maar dure en mooie materialen om je heen en een zeer persoonlijke service waarbjj je je geen nummertje voelt zoals in 99% van de hotels. Daar betaal je dan wel een flink bedrag per nacht voor, dat wel.

 24. Guttegut

  Ik zit morgen in het vd Valk in Vianen. Heb nog een plekkie over voor Marlijn mmmmmm

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.