Marlijn nacht voor tv-opnames vaak naar Van der Valk

Marlijn Weerdenburg slaapt de nacht voor een draaidag steeds vaker in een hotel om de rust te pakken die ze nodig heeft. Ze kiest meestal voor een hotel van Van der Valk. Dat vertelt de NPO-presentatrice in gesprek met het Van der Valk-magazine. Als tv-presentatrice heeft Weerdenburg meer rust nodig dan een gewone vrouw en in een hotel van Van der Valk komt ze heel erg tot rust. “Oh heerlijk! Het is luxe, zeker bij Van der Valk. Een bad waar je meteen in wilt duiken, lekkere bedden.”

Weerdenburg kiest steeds vaker voor die luxe. “Het gebeurt steeds vaker dat ik ervoor kies om een dagje eerder naar mijn werk af te reizen – dat is vaak ergens in het land – en in een hotel te slapen zodat ik zeker weet dat ik een goede nachtrust krijg.”

Gewone mensen slapen ook tijdens drukke werkweken gewoon thuis, maar tv-diva Weerdenburg vindt dat lastig. “Thuis met een kind dat om zes uur ’s morgens vindt dat het tijd is om de dag te beginnen en een snurker naast me is een goede nachtrust maar afwachten.

Bovendien is het eten ook beter in een hotel, aldus Weerdenburg. “Ik houd van een stevig ontbijt. Dat zit bij Van der Valk ook goed.”

Met al dat NPO-geld wil ze ooit een tweede huis kopen. “Een stille droom van ons is om niet te ver van Amsterdam ooit een buitenhuisje te kopen waar we ons in het weekend kunnen terugtrekken. Lijkt me fantastisch.”

Foto: MAX

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen