Samantha Steenwijk vreesde voor ruzie met Anouk

Geplaatst op ma 11 nov 2019 om 10:00

Samantha Steenwijk is er achteraf gezien blij mee dat Anouk haar in 2017 dumpte als kandidaat in The Voice of Holland. Ze hadden anders op een bepaald punt ruzie met elkaar gekregen. Dat heeft de zangeres dit weekend gezegd in RTL Boulevard. Steenwijk deed mee aan het achtste seizoen. Ze koos in de auditieronde voor Anouk, maar die liet haar keihard vallen in de Battle-ronde. Uiteindelijk werd ze gestolen door coach Miss Montreal en schopte ze het tot de finale.

Het is maar goed dat het zo gelopen is, aldus Steenwijk, die de finale niet wist te winnen. “Ik denk dat dat wel heel goed is geweest. Wij hadden ook zeker geclasht uiteindelijk. Het is wel Den Haag, het is wat harder en dat ben ik ook. Jij weet er ook alles van. Dat is goed zo en achteraf hebben we nu gewoon nog steeds contact en dat is prima. Ik vind het een tof wijf.

Anouk is niet zo’n warme coach als Marco Borsato, die elk jaar een barbecue organiseert voor ‘zijn’ talenten. Volgens Boulevard-verslaggever Aran Bade is dat geen probleem: “Dat is Anouk ook en dat zegt ze ook heel eerlijk. Het goede aan Anouk is ook dat als zij draait, dat je als kijker ook weet dat het echt goed is.”

Ze heeft wat dat betreft een unieke situatie bij The Voice gecreëerd, want het was eerst niet zo. Iedereen zei altijd met zalvende woorden dat het goed was.”

Foto: RTL
15 Reacties op “Samantha Steenwijk vreesde voor ruzie met Anouk”


 1. Demi

  Lieve Topper dit is jouw jaar, jij verdiend het echt, en je deed het super bij Dancing With The Stars met je gebroken teen, ieder ander zou af hebben gezegt, succes met alles

 2. Gedupeerde

  Dus Anouk is de schuldige met haar ……

 3. leren schrijven

  verdient
  gezegd

 4. Alexander

  Anouk is niet zo’n warme coach als Marco Borsato, die elk jaar een barbecue organiseert voor ‘zijn’ talenten, volgens Boulevard-verslaggever Aran Bade. Borsato warmt ‘zijn’ vrouwelijke talenten met iets anders op.

 5. sukkel

  Steenwijk is een vals secreet een reetlikker ze mocht willen dat ze de klasse van Anouk had

 6. Johnny👀

  Viswijf .ze kan beter op de markt gaan staan…kan niet zingen en ziet er ook niet uit.

 7. @Johnny

  He Johnny is je WIA uitkering al gestort?

 8. Japio

  Samantha zal wél tegen kritiek moeten kunnen; wil ze verder bouwen aan haar zang-carrière.

 9. JoJo

  Anouk doet the voice voor het geld, dat geeft ze zelf toe. Haar kandidaten interesseren haar echt geen moer. Zodra het programma is afgelopen hoeven ze echt niets van haar te verwachten.

 10. Curryworst

  Goed zo Aran Bade.
  Zo kennen we kwispelstaartje weer: altijd alles zo positief mogelijk brengen over de BN’ertjes.

 11. Je dikke moeder

  Leuk voor haar, next!

 12. Insider

  @JoJo, Volgens mij is het met Waylon precies zo…

  Mijn favo Jury zou zijn: Marco, Ilse, Nick&Simon en Sharon (WT)

 13. Donald Dumb

  Heb je Steenwijk weer.
  Nog niks gepresteerd, wel overal in de media.
  Ze moet nog heel veel doen wil ze een carrière als die van Anouk…

 14. Lisa

  Anouk is bad

 15. Rick

  Anouk heeft haar helemaal niet laten vallen in de battles, dat is het hele concept. Volgens mij heeft Anouk toen de keuze zo goed gemaakt, dat beide kandidaten uit de battle door konden, omdat ze dat allebei verdienden!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.