Samantha Steenwijk vreesde voor ruzie met Anouk

Samantha Steenwijk is er achteraf gezien blij mee dat Anouk haar in 2017 dumpte als kandidaat in The Voice of Holland. Ze hadden anders op een bepaald punt ruzie met elkaar gekregen. Dat heeft de zangeres dit weekend gezegd in RTL Boulevard. Steenwijk deed mee aan het achtste seizoen. Ze koos in de auditieronde voor Anouk, maar die liet haar keihard vallen in de Battle-ronde. Uiteindelijk werd ze gestolen door coach Miss Montreal en schopte ze het tot de finale.

Het is maar goed dat het zo gelopen is, aldus Steenwijk, die de finale niet wist te winnen. “Ik denk dat dat wel heel goed is geweest. Wij hadden ook zeker geclasht uiteindelijk. Het is wel Den Haag, het is wat harder en dat ben ik ook. Jij weet er ook alles van. Dat is goed zo en achteraf hebben we nu gewoon nog steeds contact en dat is prima. Ik vind het een tof wijf.

Anouk is niet zo’n warme coach als Marco Borsato, die elk jaar een barbecue organiseert voor ‘zijn’ talenten. Volgens Boulevard-verslaggever Aran Bade is dat geen probleem: “Dat is Anouk ook en dat zegt ze ook heel eerlijk. Het goede aan Anouk is ook dat als zij draait, dat je als kijker ook weet dat het echt goed is.”

Ze heeft wat dat betreft een unieke situatie bij The Voice gecreëerd, want het was eerst niet zo. Iedereen zei altijd met zalvende woorden dat het goed was.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen