Marco Louwerens: ‘Of Meiland SBS 6 uit het slijk trok?’

Marco Louwerens, directeur televisie bij Talpa Network, vindt niet dat Chateau Meiland in zijn eentje SBS 6 uit het slijk heeft getrokken. Dat laat hij blijken in een interview met Nederlands Medianieuws. Meiland wees er na het winnen van de Gouden Televizier-Ring fijntjes op dat hij de grootste SBS 6-hit van dit moment is. “Wij hebben jullie deze zomer uit het slijk getrokken“, riep hij op het podium. In hoeverre zit daar een kern van waarheid in? Louwerens geeft antwoord op die vraag.

Het is niet alléén Chateau Meiland dat bijdraagt aan het succes van SBS 6, aldus Louwerens. “We zijn de familie uiteraard ontzettend dankbaar en het programma doet veel goeds voor SBS6. We bouwen volop aan onze zender en dan zijn de mooie kijkcijfers voor – en reacties op – Chateau Meiland geweldig.”

Hij vervolgt: “Laten we alleen ook de andere veelbekeken programma’s niet vergeten, zoals de Mr. Frank Visser-reeksen, Paleis voor een Prikkie, De wereld rond met 80-jarigen, Miljoenenjacht, Ik hou van Holland, en onze vaste, succesvolle pijlers Shownieuws en Hart van Nederland.”

Ook de vooravond met Man Bijt Hond en Lingo presteert goed. “Het is een mooie stap in de goede richting voor de zender waar we hard aan blijven bouwen om steeds meer gevonden te worden door een breder publiek.

Chateau Meiland blijft wel een belangrijke waarde voor SBS 6. Met de kerst zendt SBS 6 een serie kerstspecials uit en volgend jaar volgt er waarschijnlijk een derde seizoen.

Het interview met Marco Louwerens kunt u hier lezen.

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen