Anita Witzier topless op strand in Noord-Duitsland

Topless zonnen is voor BN’er-vrouwen een risico: voor je het weet slingert je voorgevel rond op social media. Een bekende dame die daar géén moeite mee heeft is NPO-ster Anita Witzier. Dat vertelt ze in weekblad Party. De airbags van Anita vliegen op het strand gewoon uit haar dashboard. “Ja hoor! Ik ga nooit naar plaatsen waar veel Nederlanders zijn. Ik was vorig jaar bijvoorbeeld aan de Oostzee op een eiland. In Noord-Duitsland. Nederlanders, die zijn daar bijna niet.

Anita gaat ervan uit dat niemand haar daar op de gevoelige plaats heeft vastgelegd. “Ik heb in ieder geval geen topless foto’s van mezelf teruggezien, haha.”

Zou ze het erg vinden als ze net als Bridget Maasland topless op de cover van een roddelblad komt te staan? “Voor mezelf zou ik het ook niet zo’n groot punt vinden als dit wel het geval was geweest. Ik denk dat mijn kinderen het minder leuk vinden om hun moeder zo te zien.”

Waar gaat ze in Nederland het liefst naar het strand? “Als ik naar het strand ga, dan doe ik dit het liefst met mijn hond een beetje ten noorden van IJmuiden.”

Ik hou niet van Scheveningen en Zandvoort, waar iedereen hutjemutje op elkaar ligt. Dat vind ik echt de hel op aarde.”

Foto: SBS

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen