Dochter Linda de Mol blijkt geweldig, slim en sociaal

Geplaatst op do 20 jun 2019 om 12:30

Het was dinsdag een flinke verrassing toen de dochter van Linda de Mol ineens in de talkshow van Art Rooijakkers zat. De 19-jarige Noa Vahle kwam vertellen over hoe ze net als haar neef Johnny de Mol water naar de zee draagt op Lesbos, maar aan het eind van het gesprek onthulde ze ook nog een contract te hebben getekend bij BNNVARA. En iemand die zonder opleiding of ervaring ineens een leuke functie toebedeeld krijgt vanwege zijn of haar geprivilegieerde positie levert altijd ergernis op.

Het overkomt ook Noa Vahle. “Wie denkt dat vriendjespolitiek alleen in verre dictatoriale landen aan de orde is hoeft niet langer ver van huis te zoeken“, klinkt ene Dave op Twitter. En Marcel: “Met welke kwaliteiten anders dan de dochter van…?

Michaël merkt op: “Ik misgun helemaal niemand iets, maar laat deze dame netjes achteraan sluiten of geef een zpp’er een contract. Incest en zelfpijperij is nooit verschillig.

En Daan: “Talloze jongeren werken zich helemaal de pestpleuris in slecht betaalde stageposities om maar de kans te krijgen op een contract in een business waar vaste contracten steeds zeldzamer worden. Zij krijgt nu alles in de schoot geworpen zonder ook maar enige ervaring.

Soortgelijke reacties klonken ook toen Sem van Dijk, het zoontje van Wendy van Dijk, onlangs ineens opdook als verslaggever in Shownieuws. Niet omdat hij journalistieke ervaring heeft, maar omdat zijn stiefpapa Erland Galjaard nu Talpa-bobo is.

Maar voor iedereen die kritisch is over de 19-jarige dochter van Linda de Mol heeft het AD goed nieuws. Het dagblad heeft namelijk ontdekt dat Noa geweldig is en ook nog eens snel en sociaal. ‘Glamoureuze tv-carrière lonkt voor ‘snelle en sociale’ dochter Linda de Mol’, kopt de krant.

Het AD baseert zich op uitspraken van haar moeder Linda. “Noa heeft veel van mij. Ze is enorm gedreven, snel en sociaal“, zei de tv-koningin eerder.

Boulevard

Ook Boulevard is enthousiast over Noa Vahle. “We hebben haar even gebeld en dan merk je ook wat de impact is voor haar als dit even genoemd wordt in een talkshow. Het was helemaal niet de bedoeling“, aldus verslaggever Aran Bade. “Ze zei gelijk: ‘Je moet maar even BNNVARA bellen, want ik weet ook niet meer wat ik hier allemaal over mag zeggen.‘”

Gelukkig heeft Bade wel gedaan wat Art Rooijakkers heeft nagelaten: vragen wat Noa eigelijk gaat doen bij BNNVARA. “Ze gaat meewerken aan een journalistiek platform met Sinan Can. Daar gaat ze een junior producer worden. Dat doet ze eigenlijk al. Ze heeft er ook een jaar voor haar studie even opzij gezet. Dat heeft ze gestopt. Ze doet Media & Cultuur en wil zich even focussen op het vrijwilligerswerk en dit wat ze gaat doen. Ook bewust achter de schermen.”

Vivienne van den Assem: “Ze deed het zo goed. Het viel zo op. Ze zat daar zo ontspannen.”

Kruiwagen

Bade: “Ik vind het mooi dat ze het bij BNNVARA gaat doen. Ze kan ook zeggen: ‘Ik stap in bij Talpa.’ Het is niet de kruiwagen van haar moeder of oom. Ze doet het wel een beetje op eigen kracht bij BNNVARA. Ze heeft gesolliciteerd en natuurlijk heeft ze met haar naam misschien wel een streepje voor.”

Zelf realiseert Noa zich dat overigens ook wel. Een paar maanden geleden zei ze in het tijdschrift van haar moeder: “Ik woon nu in een huis waarvan ik weet dat dat niet normaal is voor iemand van mijn leeftijd. Ik heb veel geluk dat mijn moeder het voor me kocht. Tegelijkertijd is mijn broer en mij altijd bijgebracht dat wij weliswaar veel kansen en contacten hebben dankzij onze familie, maar dat we het uiteindelijk zélf moeten doen.

Lees ook: Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA (gisteren)

Foto: RTL
64 Reacties op “Dochter Linda de Mol blijkt geweldig, slim en sociaal”


 1. Country Wilma

  Vahle betekent KOE.

  Weer zo’n rotkop erbij die niks toevoegt.

 2. Remi

  “Noa Vahle”? Is dit serieus of een artiestennaam?

 3. Rat

  Ome John zet nu zelfs familieleden in om de De Mol-gunfactor in de wacht te slepen.

 4. Knorrie

  Koe? Rare naam dan voor zo’n biggetje.

 5. Remi

  Ik denk dat we het meisje een eerlijke kans moeten geven.

 6. IkDenk

  van niet!

 7. Zomaar

  Ze heeft netjes gesolliciteerd en met de kennis die ze vast heeft verkregen door haar familie achtergrond, is het niet heel raar dat ze is aangenomen.

 8. west*

  Op telegraaf.nl staat dat Humberto weer een affaire had..

 9. Mats van Bergen Henegouwen

  Juist goed dit, dit type mens in het reservaat” mediapark “houden, niet loslaten in de maatschappij, daar overleven ze namelijk niet.

 10. K

  Volgens mij een leuke meid, Ja het is de dochter van, nou en, ik gun haar een eigen identiteit en hoop dat zij dat gene gaat doen waar ze goed in is.

 11. Kip met cola light

  Laten we ophouden met dit KIND van NEGENTIEN af te zeiken. Als ze bij Albert Heijn was gaan werken had iedereen hier gezegd “Zo’n rijke moeder, gaat ze bij Appie werken. Ze is vast heel dom”.

  Zo’n meisje kan dus in de ogen van de haatpraters NIETS goed doen. Wat ze ook doet, ze zal altijd in de ogen van de internetters precies het tegenovergestelde hadden moeten doen.

  Dus MC reaguurders: HOU JE IN.

 12. Tom

  Ik word echt zo verdrietig als ik al die reacties hier lees. Stelletje idioten!!!!!!!!

 13. Curryworst

  Het beste is om haar te blijven overladen met complimenten en haar totaal kritiekloos te benaderen in de media. Zoals nu gebeurt
  Het publiek is ook niet gek en de stroom ongeloofwaardige loftuitingen bij RTL Boulevard, Shownieuws etc. wekt dan nog meer ergernis op bij de kijker.
  Nog voordat ze echt iets kan presteren is ze al uitgekotst.
  Zijn we van dat volgevreten verwende køtkind ook weer af.

 14. Ingrid en Henk

  De woordkeuze van de schrijver van de pruts-stukjes op deze site zegt genoeg over zijn vooringenomenheid en politieke voorkeur. Het is fijn voor’m dat’ie een LOI-cursus ‘creatief schrijven’ heeft mogen volgen van het UWV, maar laat de meningsvorming aub over aan de lezer en vul het niet alvast voor’m in.

 15. Bobby Eden

  Sinan Can de ouwe knuffelaar is er niet vies van, dat is wel duidelijk

 16. Remi

  Gut gut, nu moeten we weer positief zijn. Oké jullie je zin. Ik word gеil van dat kind, ik zou er wel eens overhеen willen.

 17. Kip met cola light

  Ze lijkt wel op die koningskinderen. Ook plofkippen.

 18. Pauline

  We komen dus nooit van die de Mol kliek af! Over 25 jaar bepalen Johnny de Mol en Noa Vahle wat er voor bagger op de buis is. Als er dan nog TV bestaat 🤣

 19. Haan met Pepsi Max

  Ze heeft inderdaad wat weg van die bolle die ooit onze koningin wordt.

 20. Trudy

  Kruiwagen kruiwagen

 21. GW

  Geef haar in ieder geval een kans. Wat moet ze dan doen? Een gat in de grond graven en daarin voorgoed verdwijnen omdat ze “dochter en nichtje van” is? Ze heeft toch ook recht op een eigen bestaan?

  Ja ze zal ongetwijfeld haar connecties gebruikt hebben om een baan te krijgen bij BNN/VARA maar uiteindelijk moet zij het zelf waarmaken.

  Neemt overigens niet weg dat ik helemaal niets heb met dat vluchtelingen-gedweep maar kom op mensen, kijk naar de Roelvink-nazaten en bedenk dan dat het altijd erger kan.

 22. Gerard Cocks

  De Molletjes: ooit was er een volkszanger die een Berlusconi-light en een botoxdame de media inslingerde. Toen kreeg je Sjonnie. De vrij lelijke en talentloze zoon van Don de Mol die alleen kan scoren met mongooltjes en politiek correct gewauwel. En nu dus Noa. Miss Nepotisme 2020. Leuk hoor.

 23. Tom

  Wat een gezellige dikkerd is dat

 24. Sophie

  Ik vond het een leuke meid die slimmer is dan de meeste mensen hier als ik het zo lees. Hoeveel kinderen volgen niet het beroep van (een van) hun ouders? Natuurlijk is de kans groter dat zij in de televisiewereld terecht komt. Wat maakt jou dat uit? Vind je het niks dan kijk je toch niet? Bovendien gaat ze achter de schermen werken, wie heeft daar last van? Ze kan ook op haar kont zitten en het geld van haar moeder uitgeven. Ik hoop dat je het ver schopt Noa, dat zul je inderdaad altijd op eigen kracht moeten doen!

 25. Greet

  Noa ik wens je het allerbeste, laat maar net als Ome Johnny zien dat je best wel wat kan.Gewoon van onderaf beginnen net als Johnny.Veel succes.Je hebt inderdaad mazzel met je familie maar je moet het toch zelf doen en als je dat lukt is het je van harte gegund.Er lopen er velen rond met beroemde ouders die echt niets kunnen, dat irriteert, maar als jij echt wat kunt dan ben ik heel benieuwd.Succes!

 26. Janneke

  Bij de Vara zijn ze gewoon goedgelovig.

 27. Pien

  Wat een bijzonder leuk, fris en pittig meisje. Zij komt er wel. Ze lijkt me ook slim dit i.t.t. haar dikke, onfrisse, irritante slome neef.

  Ik wens haar veel succes.

 28. Duimelot

  Ja, ja, ze moet het zelf doen…

 29. jomari

  Noa wordt nu al op een voetstuk gezet door de media terwijl zij amper wat heeft
  gepresteerd. De lat ligt nu al veel hoog voor haar terwijl ze nog volwassen moet worden. Dan zal het beetje babyvet wat ze nog heeft ook wel verdwijnen, zo niet
  dan is er niets mis met haar leuk gezond Hollands hoofd, mooie ogen, en open blik.
  Ik vind haar een wel aantrekkelijk meisje net als Amalia.

 30. Kird

  Heerlijk al dat nepotisme 😂

  Iemand die whiskey reclame van sjonnie de mol gezien??

  Deze vette pad denkt dat hij rocknroll is 🤣En dat niets hem in de schoot geworpen is

  Deze mensen leven niet in realiteit
  Ze zijn hun eigen onkunde gaan geloven

  Net zoals dit dikke meisie

  Nee ik wil er niet optv zien omdat mama dat ook is
  Er zijn duizenden andere beroepen om uit te kiezen
  Waarom moet Ze perse weer optv tezien zijn ?

  Pl eur toch een eind mol incest familie 😴😴😴

 31. Wijze van Zion

  Ze hep t zelfde gesicht als me broer, maar die sit erop…….

 32. Ook zo

  Noa, wat een rare naam

 33. Algemeen

  Mensen met een lage eigenwaarde willen hun onvrede graag ergens uitspreken, zonder dat hun sociale netwerk hun hierop aan kan spreken.

  Maar al te vaak richten ze zich niet herstel van hun eigen onvrede, maar ventileren deze ionvrede door krietiek op anderen en dit meestal op zeer tactloze wijze te uiten.

  Ook blijkt dat als deze mensen indruk willen maken, ze sneller grijpen naar negatieve observaties en meningen en deze spuien via digitale netwerken.

 34. Jeep

  Wat een zielig en tendentieus stuk weer MC!

 35. Mark

  Zal best een aardige meid zijn, maar ze kijkt uit haar doppen alsof ze 1, 2, 3, 4 pillen heeft gebruikt. Pillendoosje van Wendy geleend?

 36. liefkleinhertje

  Ook dit wicht zal vluchtelingen bij Lesbos uit zee gaan takelen en ermee in talkshows gaan zitten net zo als haar kleffe neefje.
  dit alles om te laten zien hoe goed zij wel niet zijn natuurlijk worden deze kansarmen veilig weg gezet bij het soort mensen die zij alleen uit de krant kennen.
  Zo kunnen ze zelf in hun witte bubbeltje blijven zitten terwijl zij de hardwerkende mensen die hier wel last van hebben voor domme tokkies uitmaken.

 37. Marianne

  Dat is wel ook wel handig als je binnen wil komen bij VaraBNN. Waarom zijn ze gefocust op die omroep? Jack hebben ze daar weggehaald en Paul ook. De Vara was toen haar beste programma kwijt toen ze Kopspijkers verloren, dat programma was ook echt spraakmakend en amusant. De haan is gehypnotiseerd.

 38. André

  Dit is geen kind maar een stootkussentje met oogjes.

 39. om treurig van te worden

  …het grootste deel van de reacties op deze site en dit artikel specifiek zijn zo ontzettend treurig, zo verbijsterend beperkt in opvatting, zo overduidelijk niet behept met welke vorm van kennis ook….

  Al die jaloerse, negatieve reacties op een meisje van 19 die braaf als productieassistent begint te werken en het daar toch echt goed moet doen (juist door haar familie achtergrond) als ze wil blijven en verder groeien…al diegenen die hier zo absurd op reageren moeten echt dringend hulp zoeken om iets te doen aan hun eigenwaarde. Heel sneu.

 40. gompie

  Wat bezielt die familie de Mol om nu weer dit stuitend stukje volgevreten niemandal – oneerlijke voortrekkerij op grond van afkomst alleen – te komen ”voorstellen”. De plaat voor hun kop moet wel ontzettend dik zijn. En had je dan andere reacties verwacht als je dit op zo’n oneerlijke en domme manier doet ???!!!

 41. stuiver

  Wel, de de Mol familie gaat het nooit leren, dat is duidelijk.

 42. Peter

  wat een haat en afgunst.
  get a life

  is dit Nederland, wat een treurig volk zijn wij toch!!

 43. Adam Currysaus

  @liefkleinhertje
  U heeft helemaal gelijk.

 44. Tinky Doy

  om treurig van te worden
  Thu 20 Jun 2019 om 15:57

  Wat kan U dat schelen? Voelt U zich misschien moreel verheven boven mensen die afwijkende reacties geven? U heeft duidelijk niets begrepen van het internet. Misschien is China een land dat beter bij U past.

 45. Bertus Bouwvak

  Ze is ook mollig. (Pun intended)

 46. Fox Mulder

  Iemand koffie?

 47. Tinky Doy

  Ja, lekker. Suiker & melk graad. Heppie ook een koekje erbij?

 48. Tinky Doy

  * graag

 49. koekkoek

  begin eerst onder aan onder het buro trouwens nog even en sjon de mol heeft de npo overgenomen

 50. Kruiwagens zijn overal

  Let’s face it. Kruiwagens zijn er overal, niet alleen in de TV wereld. Als ik naar mezelf kijk heb ik mijn banen en voorheen bijbanen altijd via via geregeld. Nooit op basis van een diploma of een CV wat zo goed is. Als je goed bent in netwerken en je vak dan kom je er vanzelf wel. Laat ze maar lullen Noa, go for it!

 51. Tess

  Is dit nou een van die mongоlen waarmee Jоhnny altijd werkt?

 52. Bergdokter

  @Tess, hahaha! Nice

 53. Tinky Doy

  Noa ja zeg!

 54. zbt

  Wordt nu serieus van het publiek verwacht het ”leuk” te vinden dat zo iemand volkomen onterecht direct in een positie wordt gezet die ze niet verdient? enig idee wat anderen hiervoor moeten doormaken? Had je verwacht dat we allemaal juichend aan de kant staan om de verwende zelfingenomen rolmops toe te juichen? Dan leef je in dromenland.

 55. liefkleinhertje

  Nadat die arme vluchtelingen vervolgd worden in hun eigenland vallen ze in de klauwen van mensenhandelaren en daarna komen Noa en Johnny.
  Die Noa en Johnny misbruiken die vluchtelingen ten bate van hun eigen deugdzaamheid want als ze er niet in het nieuws meekomen dan zullen ze ook geen vinger uitsteken want zij hebben het dan te druk met het milieu te vervuilen met hun vliegreisjes.
  Deze Pepi en koki van de vluchtelingenproblematiek zijn dus eigenlijk gewoon een stelletje vluchtelingenpooiers .

 56. darius

  “Tegelijkertijd is mijn broer en mij altijd bijgebracht dat wij weliswaar veel kansen en contacten hebben dankzij onze familie, maar dat we het uiteindelijk zélf moeten doen.” Ja dit zinnetje horen we altijd als er sprake is van nepotisme! Bah bah bah!
  Roelvink, van Dijk, de Mol, Maan, van Nieuwkerk het is een grote incestueuze kliek.
  Ik krab jou rug, jij de mijne.
  En dat zijn dan de correcte mensen die het hardst roepen dat het diverser en veelkleurier moet. En dat heilige aureool van Linda komt mij de keel uit. Linda is een zeer geslepen en intelligente zakenvrouw, alle respect maar daar kom je echt niet met een poezelige instelling. Ze weet zich te verkopen.

 57. Yuwan

  Snap niet waarom sommige reaguurders haar gewicht belangrijk vinden te noemen. Is offtopic en zou daarom verwijderd moeten worden.

 58. Rec

  Nee, 50 kg zouden verwijderd moeten worden.

 59. Trudy

  Toevallig als je de Mol heet dat je dan opeens slim sociaal en intelect hebt pffffffffff

 60. Henk

  Hup Noa!

 61. Henk

  @Trudy, toevallig als je Trudy heet dat je dan opeens, eh, pfffffffffffffffffffffffff

 62. Truusje

  In ieder geval is zij een stuk intelligenter dan de zoon van Wendy die van het VMBO als ‘sterreporter”.

 63. Max

  Sneue en jaloerse lieden hier. Zielig

 64. Ben

  En dat alles naar de maatstaven van deze enge familie zelf. Tja…..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.