Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, heeft deze maand een contract getekend bij de publieke omroep BNNVARA. Ze begint achter de schermen te werken. Dat heeft ze dinsdagavond gezegd in Zomer Met Art. Vahle zat in de talkshow van Art Rooijakkers om net als haar neef Johnny de Mol te koop te lopen met haar vluchtelingenwerk op Lesbos. Aan het eind van het gesprek vertelde de 19-jarige ‘dochter van’ over haar ambities op professioneel vlak. Ook zij wil bij de tv werken.

De steenrijke Noa Vahle, die vorig jaar voor een derde eigenaar werd van het Amsterdamse pand dat ze van haar moeder heeft gekregen ter waarde van 875.000 euro, vertelde: “Ik kan er nog niet te veel over zeggen, maar ik heb twee weken geleden een contract getekend bij BNNVARA.”

Art: “O, ga je je moeder achterna?

Noa: “Nou, wie weet!

Art: “Echt waar?

Noa: “Wie weet!

Art: “Ga je op televisie komen?

Noa: “Nee, in eerste instantie niet. Misschien later, dat weet ik nog niet.”

Art: “In één keer word je verlegen nu.”

Richard Groenendijk: “Ben je bang dat mensen zullen zeggen: ‘O, dat is de dochter van.’

Noa: “Ja, dat label heb ik denk ik altijd. Daar ga je ook niet van af komen. Ik denk dat ik dan juist aan mensen kan laten zien van: ‘Goh, ik ga toch mijn eigen weg en doe mijn eigen ding.‘”

Richard: “En als je echt wat kan, dan komt het vanzelf wel bovendrijven. Daley Blind zou ook niet voetballen als ‘ie het niet kon.”

Zoals een goede presentator van een slaapverwekkende RTL 4-talkshow betaamt, vroeg Rooijakkers totaal niet door. Het is daardoor niet duidelijk wát Noa Vahle precies gaat doen bij BNNVARA.

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen