Peter R. de Vries vindt billenitem Boulevard seksistisch

Peter R. de Vries vindt het niet kunnen dat RTL Boulevard gisteren een item besteedde aan de FHM-verkiezing voor de mooiste billen van Nederland. Dat liet hij weten in de showrubriek op RTL 4. De winnares, schaatster Suzanne Schulting, liet in een Skype-reactie juist weten erg blij te zijn. “Een hele eer dat mijn billen zijn verkozen tot de mooiste billen van Nederland. Schaatsen is voor mij het allerbelangrijkste en dat mijn billen er door het trainen goed uitzien is mooi meegenomen.

Toch vindt Peter R. de Vries het niet kunnen. “Het is ook een beetje seksistisch om er aandacht aan te besteden. Aan de ene kant hebben we het steeds over #MeToo en tegelijkertijd doen we dit.”

Beau van Erven Dorens: “Zij voelt zich helemaal niet ge-#MeToo’d, en niemand, want ze vindt het juist leuk.”

Miljuschka Witzenhausen: “Ik vind het allemaal leuk hoor billen enzo, maar ik vind het zo inmiddels wel een prehistorisch blad worden. Het gaat alleen maar over lekkere wijven en de ranking.

Van Erven Dorens: “Het is natuurlijk ook wel laag aan de grond, maar ik verbaas mij dus ook dat die vrouwen er ook allemaal aan meewerken.

Frank Dane: “Voor deze mensen hebben we de Libelle en de Margriet.”

Er is in Nederland veel ergernis over dingen die allemaal niet meer zouden deugen. Dinsdag verbood Victoria Koblenko in VI Oranje Blijft Thuis het gebruik van het woord ‘hittepetit‘, omdat het seksistisch zou zijn.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen