VI-fans verbijsterd over klagende Victoria Koblenko

Geplaatst op Wed 13 Jun 2018 om 15:45

Victoria Koblenko heeft gisteren voor flink wat verbijstering gezorgd bij kijkers van VI Oranje Blijft Thuis door ‘hittepetit’ uit te roepen tot een seksistisch woord. Dat blijkt uit reacties op sociale media. Dankzij de grachtengordeltafels van Pauw, Jinek en Matthijs weten we tegenwoordig steeds beter welke woorden wel en niet deugen, maar dat hittepetit kennelijk óók al niet meer kan, is voor veel mensen toch wel een verrassing. “Wat zit ze nou te overdrijven“, klinkt het.

Het gaat echt nérgens meer over, zegt kijker 2Cheek bij het fragment op YouTube. “Ik vond dit wel een mooi televisiemoment. Hier zie je heel goed de enorme disconnectie tussen een BN’er/grachtengordeltypetje en de gemiddelde Nederlander, waarvoor een gemiddelde VI-kijker representatief is. De ongemakkelijke stilte in de zaal en de bijna collectieve zucht zijn zo duidelijk aanwezig dat zelfs zij het merkt en denkt: shit dit publiek is iets anders dan de mensen waar ik normaal gesproken mee optrek.

Cambuurleeuwarden wijst op de betekenis van het woord hittepetit, namelijk ‘aankomend dienstmeisje’, ‘bakvis’ en ‘bedrijvig persoontje’. “Heeft zij geen smartphone waarmee ze het woord kan googelen? Ik word zo moe van al dat politiek correcte gedoe de afgelopen jaren.

Veel kijkers geven aan alleen nog maar te kijken als Johan Derksen en René van der Gijp aan tafel zitten, namelijk elke maandag, woensdag en vrijdag. “Wat een ontzettende kutuitzending was dit zeg, niks aantrekken de volgende keer van die grachtengordel types die zo snel op hun tenen getrapt zijn. Eerst die Beau en toen nog die Victoria.. Nodig Derksen en van der Gijp maar weer gewoon uit de volgende keer“, zegt kijker Tom.

En Tony: “Typisch zo’n links grietje dat niets interessants te melden heeft behalve die oudbakken clichés. Waarom worden er eigenlijk gasten uitgenodigd die alleen maar over het programma lopen te zeiken? Daar is RTL Boulevard toch voor uitgevonden?

Het fragment en meer reacties vindt u op YouTube.

Foto: RTL
34 Reacties op “VI-fans verbijsterd over klagende Victoria Koblenko”


 1. Zomaar iemand

  Als je in het verleden hebt geposeerd voor Playboy kun je dit toch niet erieus menen?

 2. nico

  Zo wordt het een 2e RTLLN, beter de show terug brengen naar 3 dagen dus met johan en Rene, dan kan de redactie ook weg

 3. Zaad

  Dom wijf klaagt over onzinwoord en domme kijkers die standaard de woorden ‘links’ en ‘rechts’ onder hun plaktoetsen hebben, klagen dat iemand klaagt.

 4. Rukker

  Niks mis mee toch? Juist mooi dat er de ruimte is om de discussie aan te gaan over dit onderwerp. Het laat mooi zie hoe graag sommige mensen al snel op den teentjes getrapt worden en dan is VI een goede plek om de discussie aan te gaan. Juist goed van mevrouw Koblenko om juist bij VI haar (behoorlijk wereldvreemde) mening te geven, hoe opmerkelijk ook.

 5. Ookdatnog

  HET WORDT STEEDS ZIELIGER DAT ZOGENAAMDE POLITIEK CORRECTE ONZIN
  ZE ZEGGEN MAAR WAT OMDAT ZE VERDER NIKS TE MELDEN HEBBEN…🌋

 6. Henk

  Nodig haar dan ook niet meer uit. Zo vermoeiend al dat gezever.

 7. SOLANGE

  Ze praat altijd onzin begrijp niet wat ze aan die tafel doet…. kijk alleen als Derksen en Gijp er zitten….

 8. Kaaskijker

  Wat een niveau weer MC. Echt.

 9. Bea

  Onze geflipte Russin wil graag aan het woord. Waarom r o t ze niet terug naar dat geflipte Rusland? Laat ons met rust maf w i j f.

 10. Fox Mulder

  Was helemaal niets aan de hand. Is dit een platform van de Telegraaf ofzo? Man, man, man.

 11. Erik

  @FoxMulder: er was zeker wel wat aan de hand! Voelde je de broeierige sfeer daar niet? Ondanks dat ze er zelf halfnaakt bij zat had ze wel het bekkie flink links open.

 12. Niek

  Dus de mening van die paar mensen op YouTube vertegenwoordigd wel de mening van heel nederland?

 13. Henriette

  Het zijn altijd dezelfde mensen die klagen over taalgebruik. Hoe is over het algemeen het taalgebruik in het geboorteland van haar? Hoe praat men daar over vrouwen? Hittepetit is een gangbaar woord dat een treffende omschrijving is. Stop met dat vingertje, of ga naar de EO.

 14. Tim H

  @Bea
  Ze komt uit Oekraïne.

 15. Gebruikert

  En wie mag dit dan wel weer niet zijn? Zegt mij in ieder geval niets, en zo te lezen komt er ook bijzonder weinig zinnigs uit. Next!

 16. godsamme

  wat een nagemaakte is deze vrouw, hoorde haar dom lachen bij Sanne wallis enz
  en nu zegt ze ook domme dingen

 17. Sean

  Het irritantste aan dit alles is dat ze wel aan tafel durven als Derksen en Gijp er niet zijn, maar de confrontatie niet aandurven. Blijf dan helemaal weg!

 18. *Jort

  Waarom worden deze gasten dan uitgenodigd. Wat is dit.voor een redactie..?! Oohh wacht……….

 19. T

  Ik ben zo kotsmisselijk van al dat politiek correcte geouwehoer de laatste tijd. Ik ben iemand die iedereen gelijk behandel, ik maak geen onderscheid tussen man of vrouw, tussen zwart of wit, tussen homo en hetero.

  Maar constant die BNers die met hun vingertje wijzen als je zwarte piet leuk vind, als je iemand een valse nicht noemt, als je iemand een hittepetit noemt. Gadverdamme. En als je er wel door aangesproken voelt: grow some balls.

  Dat gejank de hele tijd komt echt mijn strot uit.

 20. scott_0

  Gekwetste deugsnol de zoveelste.

 21. scott_0

  Gekwetste deugsn0l de zoveelste.

 22. Folder

  Ze zit daar dan half naakt aan die tafel te roepen seksistisch enzo en als haar onderwerp aan de beurt komt heeft ze ineens kleren aan.

 23. Anna

  Ik snap haar punt wel. De VI heren spreken vaker over vrouwen op een manier waarbij je merkt dat het vrouwzijn voor hen een extra reden is om iemand niet serieus te nemen.

  En dat hier ook door meerdere mensen wordt gezegd “terwijl ze er half naakt bijzit” zegt ook veel. Blijkbaar moet je je volgens sommigen als vrouw bedekt kleden anders verdien je het niet om als volwaardige gesprekspartner te worden gezien. Dat zegt meer over jullie bekrompenheid dan dat die kleding over haar als persoon zegt.

 24. Otto Groeneveld

  Als Nederlandse man gewoon DENK stemmen, kunnen we dit soort trutten een doodschop richting aanrecht geven, doodziek word je van die over het paard getilde trutjes. Werkelijk niets kan je aanvangen met die gleuven, in iedere sector waar ze werkzaam zijn, blablablablabla, als er verdomme gehandeld moet worden of gewerkt zijn ze niet thuis. Geldt niet voor een gedeelte vrouwen in zorg of fabrieken die keihard werken daar heb ik veel respect voor. Nee dit soort vreselijke enge verdroogde tyfus trutten. Echt een enorme schijthekel aan.

 25. BrEnDa BeUkEnOoT

  Is DiE tУfUsHoOfDlEtTeRfЕtIsJiSt VaN eEn OoKdAtNoG nOu NoG nIeT gEbLоKkEeRd?!

 26. Raaf

  De mening van Koblenko is net iets minder waard dan gebruikt flinterdun toilet papier.
  Maar dat geldt voor 99% van de Grachtengordel/Hilversum BN’rs.

  Helaas wordt er wel naar die verwende engnekken terwijl 95% van de Nederlanders monddood zijn gemaakt.

 27. K. Nuppel

  Who the fuck is Luuk,Ikkink??
  Gooi dat schelle ADHD ventje van de buis.

 28. Coeus

  Deze Oekraiense wil HEEL. ERG. GRAAG tot het Gutvolk behoren. En grijpt elke mediakans aan om te doen aan intellectuele aanstellerij en virtue signaling.

 29. Drupsteen

  Als je niet het Nederlands tot in de finesse beheerst en niet weet wat de gevoelswaarde van een woord is, doe je er beter aan geen kwalificaties te uiten. Je zou zomaar een hoop narigheid over je heen kunnen krijgen. Eerst ons de les lezen over het verschil tussen DE Oekraïne en Oekraïne is nog te begrijpen maar om nu hetzelfde te doen over onze eigen taal is niet gepast.

 30. StefanV

  Het verbaast mij dat mensen kennelijk de tactiek van RTL niet doorzien: zet mensen aan tafel die het hardgrondig oneens zijn met de VI-mannen en je hebt zo een relletje. Alles voor de kijkcijfers.

 31. hahahaha

  ¨Dankzij de grachtengordeltafels van Pauw, Jinek en Matthijs weten we tegenwoordig steeds beter welke woorden wel en niet deugen,¨

  Nee, koblenko geeft gewoon HAAR mening, net zoals die mannen van VI dat, doen. zij geeft haar maatstaf aan, niet meer niks minder.

  en, dat ze verder niks zinnig te melden zou hebben: Koblenko heeft –gok ik– een hoger IQ dan de gezamelijk studiovloer, ja dat schrikt VI publiek af.

 32. mark

  Deze vrouw heeft heel wat huwelijken kapot gemaakt.

 33. mark

  Ze kan zo op de Wallen terecht leuk om te zien maar haar beroep blijft achter een raam zitten.

 34. Reageer

  haha Zaad

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.