Linda de Mol wil gaan werken voor RTL én SBS

Hoewel Linda de Mol voor één jaar heeft bijgetekend bij RTL, heeft ze met haar broer John de Mol wel gepraat over eventuele werkzaamheden voor zijn SBS. Dat vertelde ze gisterenavond in RTL Boulevard. Een Linda-exit zou voor RTL desastreus zijn, maar is ook risicovol voor haar zelf: het is maar de vraag of ze bij SBS dezelfde hoge kijkcijfers zou halen. “We hebben het er ook over gehad, maar hij heeft nog niet gezegd: ‘Ga weg met RTL en kom bij mij, want ik heb je heel hard nodig.’

Ze vervolgt: “Aan de andere kant kruipt het bloed ook waar het niet gaan kan. Misschien komt er ook veel meer samenwerking en zou het mogelijk zijn dat je één programma daar doet en een ander programma daar.

Linda houdt dus rekening met een vergaande samenwerking tussen RTL en SBS, waar John de Mol vorige week op hintte in RTL Late Night. Boulevard-kenner Aran Bade: “Ze heeft het misschien over een fusie, waar John de Mol het over had bij RTL Late Night. Dat ze soms een programma doet bij SBS en soms bij RTL.

Verder onthulde Linda ook dat de komende editie van Linda’s Zomerweek de voorlopig laatste is. “Even los van wat er carrièrematig gaat gebeuren heb ik besloten om volgend jaar één jaar geen Zomerweek te doen. Dat heeft niets te maken met of ik bij RTL blijf of niet, maar meer met het feit dat ik die zomer een film ga maken. Het is geen Gooische Vrouwen, dat kan ik wel zeggen.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen