Dionne Stax domineert Humberto Tan

Dionne Stax domineert Humberto Tan in de kijkcijferlijsten. De presentatrice weet op hitzender NPO 1 meer televisiekijkers te vermaken dan de late-night-ster van RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Stax en Tan zijn momenteel volop in het nieuws, vanwege onthullingen van weekblad Privé. Ze schijnt het gezinsleven van Tan te hebben kapotgemaakt. Hij zou het jonge tv-talent verkiezen boven zijn vrouw Ineke. Ondertussen verkiest de tv-kijker Stax boven Tan.

Haar prime-time-programma Van Onschatbare Waarde kwam donderdagavond uit op precies 1 miljoen kijkers (18 procent).

Van die miljoengrens kan Tan de laatste tijd alleen maar dromen. Hij kwam, vlak nadat haar programma was afgelopen, uit op 700.000 kijkers (18 procent).

Waar Stax een rising star is, gaat de carrière van Humberto Tan juist bergafwaarts. De kijkcijfers van zijn programma zijn niet meer wat het geweest is en de hoogste baas van RTL Nederland, Bert Habets, heeft zelfs ingrijpen aangekondigd.

Ondertussen boert Stax goed op NPO 1. Van de NOS, waar ze Journaaluitzendingen presenteert, heeft ze toestemming gekregen voor een prime-time-uitstapje met Omroep MAX. Van Onschatbare Waarde is het resultaat.

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)

Foto: NOS/Stefan Heijdendael

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen