Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’

Het SBS 6-programma Shownieuws denkt dat het verstandig is als Humberto Tan openheid van zaken geeft over zijn liefdesleven. Dat zeiden de presentatoren van de showrubriek in de uitzending van woensdagavond. Het lijkt erop dat Tan zijn gezin heeft verlaten voor NOS-ster Dionne Stax. De twee weigeren de geruchten namelijk te ontkennen, valt ook Shownieuws op. “Het lijkt er nu toch op dat Dionne toch een hoofdrol speelt in dit hele verhaal“, aldus presentator Kees Tol.

Volgens Evert Santegoeds kan Tan er niet meer omheen. “Het komt na de geruchten die we al eerder hadden na die foto op het balkon, waarop je zag dat hij de hele middag bij haar doorbracht. Dat nieuws is toen een beetje weggeëbd en overgewaaid. Hij heeft er nooit op willen reageren.”

Santegoeds begrijpt wel waarom Tan niets zegt. “Humberto weet natuurlijk als geen ander dat als je geschoren wordt je heel erg stil moet zitten. Dat doet hij ook. Nu doet hij dat weer. Of dat gelukkig uitpakt, moeten we even afwachten. Het is in elk geval een feit dat hij uit huis is.”

Het Tan-sprookje valt in duigen, aldus Santegoeds. “Hij staat bekend als Mr. Perfect. Het lijkt allemaal toch iets te mooi om waar te zijn. Er komen heel veel verhalen los op dit moment en ik denk dat dit verhaal niet zomaar overwaait als vorige keer met die foto op het balkonnetje.

Koos van Plateringen denkt dat Tan beter kan gaan praten. “Toen de geruchten een paar weken geleden voor het eerst opkwamen, deed hij of er niets aan de hand was. Hij wees in een uitzending van RTL Late Night nog naar zijn vrouw Ineke, die in de zaal zat. Sindsdien houden alle betrokkenen hun kaken stijf op elkaar.”

Waar rook is, is vuur, zou je kunnen zeggen. Misschien is het handig om een keer met een verklaring naar buiten te komen. Dan weet iedereen waar ze aan toe zijn. Op dit moment wordt er ook niets ontkend.”

foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen