Eva Jinek na dertien jaar in Sterren op het Doek

Dertien jaar na de start van Sterren op het Doek zit Eva Jinek er eindelijk een keer in, ondanks dat ze al geruime tijd de status van A-ster heeft. Ze is in oktober te gast in de seizoensopener. Dat heeft Omroep MAX laten weten. Eva begon in 2004 als presentatrice van het NOS Journaal, maar brak in 2008 pas echt door dankzij haar boobies. Vanaf 2011 ging het snel met haar carrière, toen ze een eigen talkshow kreeg bij WNL. Het deurbeleid van Sterren op het Doek is echter streng.

Nu Eva Jinek een gevestigde naam is, laat het programma haar portretteren. “In de eerste aflevering praat Özcan Akyol met niemand minder dan de altijd gedreven Eva Jinek.

Het wordt volgens Omroep MAX een bijzondere aflevering. “Als talkshowpresentator heeft ze de touwtjes sterk in handen. Nu levert ze zich over aan Özcan en hebben de twee een openhartig gesprek over haar achtergrond en haar moederschap in combinatie met haar ambities en carrière.”

Drie sterke en getalenteerde dames hebben de eer om Eva vast te leggen op het doek. Aan het eind van de aflevering is de grote vraag: welk doek neemt ze mee naar huis?

Özcan heeft nog een andere talkshow, De Geknipte Gast, en die begint volgende week al. Daar is Catherine Keyl de seizoensopener.

Sterren op het Doek is vanaf 31 oktober elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen