‘Zielig egeltje’ Rob Geus nog niet gebeld door MAX

Rob Geus was jarenlang één van de grote publiekstrekkers van SBS 6: met zijn inspectieschort aan trok hij soms wel een miljoen kijkers met De Smaakpolitie. Inmiddels is zijn carrière nog erger afgegleden dan die van Jochem van Gelder en schijnt hij gespot te zijn bij een lokale omroep. Normaal worden tv-sterren van weleer gereanimeerd door Omroep MAX, maar Jan Slagter liet ooit weten geen opvanghuis te zijn van zielige egeltjes. En zielig egeltje Rob is inderdaad nooit gebeld.

Rob is kort maar krachtig als hij door Weekend gevraagd wordt of hij toch nog een keer een belletje heeft gehad van MAX. “Nee“, zegt hij resoluut. En ook niet door RTL.

Het is wat het is, aldus Rob. “Ik ben wel bezig met TV Rijnmond, waar ik een pilot voor heb opgenomen. Het is een beetje zoals het tv-programma Five Days Inside van Beau van Erven Dorens, maar dan met mensen met een beperking. Ik ga bij verschillende instanties kijken of ik daar de helpende hand kan bieden.”

Het is inmiddels alweer anderhalf jaar geleden dat hij de laan uit werd gestuurd door Talpa Network. Heeft hij daar begrip voor gekregen? “Ja natuurlijk. Ik had niet zo heel veel gedaan gedurende het laatste contract. En als er dan een nieuwe wind waait, zoals nu met Talpa, dan gaan ze toch kijken welke mensen erg actief zijn geweest en wie niet.”

Ik zou dan ook eerder iemand die veel voor mij heeft gedaan een contractverlenging geven.”

Lees ook: MAX wil Rob Geus niet: ‘Geen opvanghuis zielige egels’ (5 februari 2019)

Foto: NPO

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen