Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’

Humberto Tan wil niets zeggen over zijn nieuwe trofee Dionne Stax. Hij wil niets kwijt over zijn privéleven. Dat meldt het AD naar aanleiding van berichtgeving van De Telegraaf en Privé, die gisteren onthulden dat Tan vanwege zijn affaire niet meer bij zijn gezin woont. Zo’n beetje alle showmedia, behalve zijn vrienden van RTL Boulevard, jagen op een reactie van Tan. AD kreeg er één, maar geen bevredigende. “Ik ga er helemaal niets over zeggen. Nu niet, nooit niet“, zegt de talkshowhost.

Stax onthoudt zich volgens het AD eveneens van commentaar en dat zegt eigenlijk al genoeg. “Of de verhalen nu kloppen of niet, het is beroerde pr voor de RTL-ster“, meldt de krant.

Het is volgens de krant niet bepaald het jaar van Humberto Tan. “De cijfers van RTL Late Night komen met zo’n 600.000 vaste kijkers niet meer in de buurt van Eva Jinek en Jeroen Pauw. En nu duiken er foto’s op van een appartementje in Amsterdam waar Tan bivakkeert vanwege een vermeende relatiebreuk met zijn partner Ineke.

Imagodeskundige Bart Maussen adviseert Tan in de krant om de media toch iets te geven. “Hij kan bijvoorbeeld gewoon bevestigen dat hij ergens anders woont, met als aanvulling dat hij verder met rust gelaten wil worden. Dan is de honger naar sensatie weer even gestild.

Het is belangrijk dat het betrouwbare imago van Stax en Tan in stand blijft, denkt hij. “Leugens kunnen ze zich echt niet permitteren.

Het AD-artikel ‘Humberto in het nauw’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen