Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé

Geplaatst op do 30 mrt 2017 om 15:29

De buren van Humberto Tan delen hun informatie over de RTL 4-presentator met weekblad Privé. Dat is de reden dat het showblad zo veel kan onthullen over zijn relatiecrisis. Dat is te lezen in het tijdschrift. Privé heeft onthuld dat Tan niet langer bij zijn gezin woont. Hij schijnt zijn vrouw Ineke te hebben bedrogen voor de veel jongere Dionne Stax, de rising star van de NPO. Het blad heeft talloze foto’s van de RTL 4-ster gemaakt en informatie doorgekregen van buren, zowel die van Tan als die van Stax. 

Een jaar geleden werden Tan en Stax voor het eerst samen gespot, namelijk bij haar appartement vlakbij het Amstel Hotel in Amsterdam. “Buren vroegen zich af wat Dionne, soms hele middagen lang, in vredesnaam te bespreken had met iemand die niet voor de Publieke Omroep NPO werkt, maar voor het commerciële RTL 4”, aldus de Privé.

Vorige maand werd Tan gespot op het balkonnetje van Stax. “Een toen voor de buitenwereld verrassend beeld, dat echter precies past bij dat wat buren van de NOS-presentatrice toen al geruime tijd kenden. Zij zagen Humberto namelijk al meerdere malen in hun rustige buurtje.

Daarop kwam de Privé met een reportage over hun vermeende romance. “Na die eerste geruchtmakende reportage bleek de geest behoorlijk uit de fles en meldden zich meer mensen ter burelen van Privé met aanvullende en soms ook bijzonder pijnlijke informatie over de twee.

Die bronnen vermoedden iets amoureus en volgens Privé hebben ze nu gelijk gekregen. Tan woont sinds kort namelijk niet meer bij zijn vrouw, maar in een studio aan de Amsterdamse Zuidas.

Ook op de Zuidas wonen loslippige buren. “Drie van hen zagen Humberto namelijk tot tweemaal toe met Dionne zijn nieuwe woning betreden!

Dionne Stax heeft hier, volgens verbaasde buren die de twee in de lift tegenkwamen, geregeld met hem de nacht doorgebracht.

Het Privé-artikel Humberto kiest voor Dionne: WEG BIJ GEZIN! kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (vandaag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (vandaag)

Foto: RTL
54 Reacties op “Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé”


 1. Anoniem

  Leuke buren dan….
  Zou gelijk verhuizen.

 2. Marc E. Putto

  Buren dienen niet te bestaan…

 3. Anoniem

  Wat ben je dan een k*tbuur en een rotmens als je zoiets verteld.

 4. 1999

  Nu nog wachten op:
  ”Dionne Stax zwanger van Humberto Tan!”

  –> dan heb je echt regelrechte showbizznieuws.

 5. anoniem

  Laat de man lekker gaan! ik ga elke week vreemd, zeggen mijn buren toch ook niet

 6. thom

  lekker sjiek….

 7. b

  Enge buren . Met pek en veren de stad uit sturen.

 8. hugo

  Ik had Dionne toch hoger ingeschat.

 9. Jantje

  Schandalig dat die buren dat niet aan de Journaal hoofdredacteur gemeld hebben. Misschien heeft zij wel tal van primeurs door verteld aan Tan die vervolgens bij RTL nieuws zijn beland. Volgens mij is zij verplicht contacten met commerciëlen te melden.

  Het was ook niet voor niets dat RTL veel sneller was met de exit poll op verkiezingsavond. Allemaal geen toeval.

 10. Francis Beukeveld

  Waarom belt men mij niet verdomme??

 11. Tim de Hek

  Ik dacht dat de NSB niet meer bestond….wat een armoede…..

 12. Rogier, Amsterdam

  Uiterst vreemd dat Privé de bronnen bekendmaakt. Ik dacht dat het een ongeschreven wet was van de roddelbladen om die nooit te onthullen.

 13. piet

  Zo hoor je nog eens wat.Oude kerels die niet vies zijn van een groen blaadje.

 14. Anoniem

  Walgelijke media .

 15. Ron

  Is dit niet gewoon een 1 april grap…? Dat hele Tan/Stax verhaal.

 16. M

  Nou ja, van je buren moet je het hebben.

  Of zou het omgedraaid zijn, dat de reporter van Privé de buren heeft aangespoord (met enige druk) te praten. Als Humberto en Dionne niets willen zeggen is er geen andere weg om je doel te bereiken, want het blad Privé moet natuurlijk wel elke week vol met verhalen en het liefst met smeuïge details.

 17. David

  Dionne wordt dus hard gebonkt door Humberto…

 18. M

  Nou ja, van je buren moet je het hebben.

  Ik vermoed echter eerder dat het omgedraaid is, dat de reporter van Privé de buren heeft aangespoord (met enige druk) te praten. Als Humberto en Dionne niets willen zeggen is er geen andere weg om je doel te bereiken, want het blad Privé moet natuurlijk wel elke week vol met verhalen en het liefst met smeuïge details.

 19. Anoniem

  De zielige buren (zonder eigen leven) hebben een dagtaak aan om anderen te begluren.

 20. Anoniem

  @David is jaloers.

 21. Anoniem

  En nu?

 22. tsss

  Misselijke buren!

 23. Pieter

  bofkont die H TAN heeft een tof wijf getroffen Dione is een mooie vrouw,
  en wie dat niet vind , daar mankeert wat aan
  er zullen miljoenen mannen zijn die hadden gedroomd om met zo`n vrouw te mogen gaan !, veel geluk samen het is jullie gegund

 24. Fox Mulder

  Tan is een gladjanus en een viespeuk.

 25. David

  zeker wel jaloers!

 26. TL

  Bizar dat RTL Boulevard ook vandaag hier weer geen aandacht aan heeft besteed. Speculeren in plaats van roddelen zou prima kunnen over dit onderwerp.

 27. Prof. D.A.R.M. Kanaal

  Ik heb te doen met de originele mevrouw Tan.

 28. Berry

  @Pieter

  Sinds wanneer is een meid die het aanlegt met een bezette kerel een tof wijf? Zo’n mens zou ik nooit, maar dan ook nooit willen! Voor je het weet ben jij namelijk de volgende die huilt. Nee, dank u!

 29. Beau van Erven Ikink

  Als het allemaal klopt dan zou in Dionne willen adviseren vandaag nog met die affaire te stoppen. Gaat anders die meid haar carrière kosten. Niemand vindt een vrouw die en getrouwde man ‘doet’ namelijk sympathiek. So: stop it Dionne, voor het te laat is.

 30. Norvo

  Kom kom, Beau van Erven I… Dat gold al niet toen Mies Bouwman in de jaren 60 aanpapte met de getrouwde regisseur Leen Timp. De zuilen spraken er schande van, maar Mies is een halve eeuw later nog altijd een geliefd icoon.

 31. X

  @Norvo: Met dit verschil dat er geeen internet was dús geen social media. En we hadden misschien 2x per week tv iig niet w4/7. Ik denk dat dit ontzettend veel uitmaakt.

 32. X

  24

 33. 1999

  Dionne Tan-Stax

 34. Anoniem

  Tan gaat een beetje naast z’n schoenen lopen. Begin van het einde

 35. A.Zijn

  Als dit klopt dan leren we toch een hele andere Stax kennen.

 36. toxilogic

  Ach 2 onbetrouwbare BN’rs waar maken we ons druk om ? Dat men dacht dat Dionne een gezonde hollandse meid was ? En dat ze eigenlijk het zoveelste domme blondje is dat denkt dat ze aan ontwikkelingshulp doet door een neger ter wille te zijn. Dat die neger getrouwd is en oud genoeg om haar vader te zijn maakt haar gedrag verwerpelijk, en eerlijk gezegd zou het mijns inziens genoeg reden zijn om haar contract niet meer te verlengen. Maar ja de NOS heeft zich al gebrand aan Jinek dus doen ze nu maar alsof hun neus bloed.

 37. achtmet

  Hopelijk wordt die zelf ingenomen pias een keer van de buis verwijderd .Doet gewoon pijn aan je oren met dat platte dialect .

 38. Blinda

  Familiebreker Stax wordt de nieuwe Estelle.

 39. J

  En ziehier hoe het mogelijk is dat er zoveel Joden in WO II in Amsterdam zijn verraden: NSB-buren…..

 40. Bep

  Over een jaar is ze hem zat en dan is hij alles kwijt,maar daar zal hij nu niet naar luisteren.Ik hoop dat Mevr. Tan een fijne, lieve, trouwe man gaat ontmoeten en dat de kinderen een eigen leven hebben.

 41. De buurman van Tan

  As we speak beft Tan Dionne naar een hoogtepunt.

 42. Estelle

  Once you go black, nobody wants you back.

 43. Annoniemus

  Waarom word Dione Stax niet aan de Tan(d) gevoeld , die komt makkelijk weg met dit hele gedoe !

 44. Henk II

  @J Tja, het wordt dan ook allemaal gepubliceerd in een Telegraafdochter, en daar voelde dat soort mensen zich in de oorlogsjaren ook het meeste thuis.

 45. Shanice

  OMG that girl is so pale, she needs a litte tan.

 46. Pieter

  @besrry liefde is blind en als getrouwde man kan je echt verliefd worden op een andere vrouw , kan iedereen gebeuren , vind het jammer voor zijn vrouw en kinderen, maar als het sterker dan je zelf is , , en dat van beide kanten. ja wat doe je dan ,

 47. Kees D

  Al die mensen die zo graag gluren in het leven van Tan en erover oordelen, zouden die zelf een saai liefdes- en seksleven hebben, waardoor ze zo veel aandacht en tijd voor die man hebben?

 48. burgos

  Maarrrr … wel een tof wijf zeg.

 49. tomytomy

  alle zwarte relatie met witte vrouwen, ja witte vrouwen zijn tijdelijk. kijk om je heen welke vrouw is nog bij der zwarte liefde geen 1.

 50. Anoniem

  Ik zag Umberto onlangs met G**ordon lopen.

 51. Mike Ross

  Is er al meer bekend over de payboys die Tannetje langs laat komen? Rachid, Hakim, Redouan en Hamza?

 52. Linda

  Is het niet gewoon 1 april?

 53. Ron

  Zat ik ook aan te denken, maar snap de grap hier niet zo van. Buiten dat, over dit soort zaken maak je geen grappen.

 54. ineke

  Ineke:
  Van mij mag hij zijn kaken op elkaar houden. Dat deed hij ook toen hij nog bij mij thuis was…nietszeggend mannetje

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.