Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé

De buren van Humberto Tan delen hun informatie over de RTL 4-presentator met weekblad Privé. Dat is de reden dat het showblad zo veel kan onthullen over zijn relatiecrisis. Dat is te lezen in het tijdschrift. Privé heeft onthuld dat Tan niet langer bij zijn gezin woont. Hij schijnt zijn vrouw Ineke te hebben bedrogen voor de veel jongere Dionne Stax, de rising star van de NPO. Het blad heeft talloze foto’s van de RTL 4-ster gemaakt en informatie doorgekregen van buren, zowel die van Tan als die van Stax. 

Een jaar geleden werden Tan en Stax voor het eerst samen gespot, namelijk bij haar appartement vlakbij het Amstel Hotel in Amsterdam. “Buren vroegen zich af wat Dionne, soms hele middagen lang, in vredesnaam te bespreken had met iemand die niet voor de Publieke Omroep NPO werkt, maar voor het commerciële RTL 4”, aldus de Privé.

Vorige maand werd Tan gespot op het balkonnetje van Stax. “Een toen voor de buitenwereld verrassend beeld, dat echter precies past bij dat wat buren van de NOS-presentatrice toen al geruime tijd kenden. Zij zagen Humberto namelijk al meerdere malen in hun rustige buurtje.

Daarop kwam de Privé met een reportage over hun vermeende romance. “Na die eerste geruchtmakende reportage bleek de geest behoorlijk uit de fles en meldden zich meer mensen ter burelen van Privé met aanvullende en soms ook bijzonder pijnlijke informatie over de twee.

Die bronnen vermoedden iets amoureus en volgens Privé hebben ze nu gelijk gekregen. Tan woont sinds kort namelijk niet meer bij zijn vrouw, maar in een studio aan de Amsterdamse Zuidas.

Ook op de Zuidas wonen loslippige buren. “Drie van hen zagen Humberto namelijk tot tweemaal toe met Dionne zijn nieuwe woning betreden!

Dionne Stax heeft hier, volgens verbaasde buren die de twee in de lift tegenkwamen, geregeld met hem de nacht doorgebracht.

Het Privé-artikel Humberto kiest voor Dionne: WEG BIJ GEZIN! kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (vandaag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen