Clownesk: HHB-jury krijgt plexiglazen coronarackets

Wie Loretta Schrijver met een mondkapje op er al enigszins bevreemdend uit vond zien, zal helemaal raar opkijken als haar tv-zuster Janny van der Heijden in oktober weer op de buis verschijnt. Zij gaat in de tent van Heel Holland Bakt Kids rondlopen met een soort plexiglazen coronaracket, voor als ze dichtbij de jonge deelnemertjes wil komen. Ook haar collega’s André van Duin en Robèrt van Beckhoven zien we straks zo met hun kandidaten communiceren.

Na zeven seizoenen Heel Holland Bakt mogen nu ook kinderen alles in de strijd gooien om de beste thuisbakker te worden. Maar het eerste kids-seizoen is vanwege alle coronatoestanden wel wat eigenaardig. Er moet immers afstand gehouden worden.

Omroep MAX denkt dat er geen besmetting kan plaatsvinden tussen de presentatoren en de jonge kandidaten als het plexiglazen coronaracket wordt gebruikt. “Zo kunnen we toch dichtbij komen“, legt Janny uit.

Coronarackets als aerosolenkillers: Omroep MAX is het nieuwe tv-seizoen in elk geval lekker creatief begonnen.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen