‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’

Het gonst al weken van de geruchten dat Humberto Tan (51) zijn vrouw Ineke (47) al een jaar bedriegt met NOS-ster Dionne Stax (31), maar De Telegraaf meldt vandaag op zijn voorpagina dat de kogel door de kerk is. ‘Humberto Tan woont niet meer bij zijn gezin’, kopt de krant vlak onder zijn logo. Sinds enkele weken rijdt Tan na de opnames van RTL Late Night niet naar zijn Ineke, maar naar een kleine studio aan de Zuidas. “Deze ontwikkeling komt na de lange en aanhoudende geruchtenstroom.

Afgelopen weekend is Tans auto wél weer gespot bij het huis van hem en Ineke. “Binnen zullen de gesprekken minder joviaal geweest zijn dan ’s avonds aan zijn tafel op RTL 4.

Daarna keerde hij al snel weer terug bij zijn ‘nood-appartementje’. Toen Tan zijn kofferbak opende, zag Privé dat het menens is. “Er is duidelijk te zien dat hij even ’uit de kofferbak’ leeft: die ligt vol spullen en dure kleding.

Weekblad Privé pakt deze week met vele pagina’s uit over de romance tussen Tan en Stax. ‘Humberto kiest voor Dionne: WEG BIJ GEZIN!’, ‘Wat niemand bij RTL 4 voor mogelijk hield: Mr. Perfect (51) zet alles op het spel voor tv-collega’ en ‘Perfect imago nu TANend?’, is in het blad te lezen.

Het is Privé ook nog geluk om Ineke te spreken te krijgen: “Ik ga geen vragen beantwoorden. En nee, ik ga niet zeggen hoe ik me voel. Ik zeg helemaal niets.

Stax en Tan leerden elkaar kennen tijdens de oudejaarsnacht van 2014/2015, toen zij te gast was in zijn talkshow. Vlak daarna begonnen de twee elkaar stiekem te daten, weet Privé.

Het is niet geheel verrassend als Tan daadwerkelijk vreemd blijkt te gaan. Volgens LINDA. gaan namelijk alle Surinaamse mannen vreemd.

Het Privé-artikel Humberto kiest voor Dionne: WEG BIJ GEZIN! kunt u lezen via Blendle.

Update donderdag 30 maart 9.15 uur
Lees ook: Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag 30 maart)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen