Patty Brard: ‘Bridget Maasland lachte nep in lelijk licht’

De innige vriendschap tussen Patty Brard en Bridget Maasland lijkt ernstig bekoeld. In een column valt Brard haar oud-SBS-collega, met wie ze eerder dit jaar nog naar Japan reisde, hard aan. Dat is te lezen in Weekend. Maasland zat vrijdag samen met Gordon in RTL Late Night om te vertellen over hun deelname aan The Roast of Gordon. Zij beschuldigde hem er in de talkshow van niet te kunnen incasseren, waarna hij haar een ‘dom wijf’ noemde. Brard trekt partij voor Gordon. 

Brard schaart zich achter het argument van Gordon dat The Roast bewijst dat hij juist wél kan incasseren. “Ik denk dat Bridget erg geschrokken was van The Roast en het gesprek bij Late Night graag een andere wending wilde geven. Daarom begon ze waarschijnlijk over Gordon’s incasseringsvermogen, terwijl het eigenlijk om dat van haarzelf ging.”

Vooral Maasland werd erg aangepakt in The Roast of Gordon, onder meer door haar eigen baas. “Wie had gedacht dat Erland Galjaard, drie maanden nadat hij haar bij de zender binnenhaalde, zulke harde grappen over haar kon maken! Ik had diep medelijden met Bridget, die alles met een onechte lach in lelijk licht probeerde weg te wuiven.

De presentatrice had beter kunnen zeggen dat ze het knap vindt dat Gordon alles weglachte, maar dat zij wél is geschrokken van wat er over haar gezegd is door Galjaard, vindt Brard. “Want dat is wat er volgens mij aan de hand was.”

Maasland had nooit aan The Roast moeten meedoen, denkt Brard. “Bridget heeft één keer aan Ranking The Stars meegedaan en vond dat al stom en hard, dus waarom ze hieraan meedeed is mij een raadsel.

Overigens heeft Brard zelf ook geen incasseringsvermogen, bleek eerder dit jaar in Ranking the Stars. Toen tv-ster Ajouad El Miloudi grapte dat ze niets heeft betekend voor de samenleving, vulde de studio zich met stoom uit Brards oren.

De column van Brard kunt u lezen op de website van Weekend.

Lees ook:
Gordon valt Bridget Maasland gemeen hard aan (vorige week)
Erland Galjaard: ‘Bridget Maasland haalt nooit de top’ (deze week)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen