Minder kneuzen in volgende seizoen Idols

Het volgende seizoen van Idols zit niet meer zo vol met ‘Herman van Idols’-achtige kneuzen. “Nee, minder. Ik mis Herman wel een beetje“, zegt jurylid Martijn Krabbé op 100% NL. Het niveau van het programma gaat volgens Krabbé omhoog. Hij spreekt van een ‘verbeterde versie’. “Laat ik het zo zeggen: we hebben minder mensen uitgekozen, maar het gemiddelde niveau is beter. Maar iedereen komt wel met een gitaar. De gitaren worden goedkoper en de lessen worden duurder.

Toch zijn het juist de audities vol kneuzen die veel kijkers trekken. “De audities zijn altijd het best bekeken. Dat geldt trouwens ook voor The Voice hoor. Dat is niet alleen maar omdat mensen het leuk vinden om kneuzen te zien, maar ook omdat mensen het gewoon te gek vinden om iemand te zien die gewoon echt iets kan. Het is een beetje tweeledig“, zegt Krabbé.

De jury van Idols is in 2017 ongewijzigd. Naast Krabbé zitten Jamai LomanEva Simons en Ronald Molendijk achter de desk.

De presentatie van Idols is in handen van Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond. De eerste nieuwe aflevering is op woensdag 1 februari.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen