René Froger sleept Gordon niet voor de rechter

René Froger sleept Gordon niet voor de rechter om zijn uitspraken in de Jeroen Pauw-show 5 Jaar Later. Dat meldt zijn zakelijk partner Benno de Leeuw in een verklaring. Froger kan Gordon aanklagen vanwege imagoschade, maar, zegt Toppers-manager De Leeuw: “Dat gaat René niet doen! Ook, omdat Gordon zijn uitspraken deed in een opinieprogramma. Daarin staat het iedereen vrij zijn of haar mening te ventileren. En dat is het trouwens ook: alleen de mening van Gordon.”

Volgens Gordon was een drankverslaving van Froger de reden dat hij zeven jaar geleden vertrok bij de Toppers. “Waar gewerkt wordt onder grote druk ontstaan als vanzelfsprekend conflicten. Maar het is per persoon verschillend hoe daar vervolgens mee om wordt gegaan“, zegt hij.

Jeroen van der Boom, René Froger en ik herkennen ons oprecht en in geen geval in wat Gordon nu, vele jaren later, beweert. Het is zijn interpretatie van iets. Niet de onze. Het is zijn waarheid.

De Leeuw heeft de Toppers-zangers verboden te reageren op de uitlatingen van Gordon. “Wij houden het netjes bij de stelling dat iedereen onder grote druk conflicten anders interpreteert. Daar laten we het bij en dat lijkt ons wel zo chic. Die weg kiezen wij!

Verder wens ik Gordon – wat hij ook zegt – de allerfijnste feestdagen en een héééél gelukkig en lang 2016 toe.

Lees ook:
Gordon opent beerput in showbizzinterview van het jaar (vandaag)
Jeroen van der Boom vindt interview Gordon kwetsend (vandaag)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen