BNNVARA tevreden: Tim Hofman week langer in Op1

Geplaatst op di 04 aug 2020 om 9:45

Leuk nieuws voor Tim Hofman: de rijzende ster van BNNVARA mag een weekje langer op de invalstoel van Op1 zitten. Ook volgende week maandag is hij weer van de partij. Dat meldt de presentator op Instagram. BNNVARA zit met maar liefst twee roulerende duo’s op de maandagavond, maar de dames van beide duo’s zijn lekker vakantie aan het vieren en daarom was er behoefte aan een invaller. Na twee invaluitzendingen mag Tim nu overwacht nóg een keer presenteren.

Tim vindt het heel erg leuk en grijpt de kans met beide handen aan. “Baas belde, extra avond Op1, tot volgende week maandag“, meldt hij nu.

Volgens RTL Boulevard is de kijker overigens niet heel enthousiast over Tim. ‘Veel commentaar op ‘agressieve interviewer’ Tim Hofman bij Op1′, kopt de showrubriek vandaag.

Kijkers vonden dat Tim zijn gast Jan Kluytmans, arts-microbioloog, te agressief ondervroeg, schrijft Boulevard. “Tim Hofman, toon meer respect zeg“, klonk het volgens de showrubriek.

Er waren volgens het RTL 4-programma bijna geen positieve reacties. “Het is even zoeken tussen al het negatieve woordengeweld, maar een enkeling komt toch op voor de Op1-invalkracht via social media.”

Foto: BNNVARA
60 Reacties op “BNNVARA tevreden: Tim Hofman week langer in Op1”


 1. Uuuh

  Tim moet nog het verschil leren tussen een interview en een verhoor…

 2. joost

  Laat de Tim (en sowiso de Op1)bashers maar komen….

 3. Bep

  Ik vond hem gisteravond verschrikkelijk!!!

 4. Jeroen Pauw

  Kijk, Twan Huys, zo doe je dat!

 5. Claude Fieaul

  Is er IEMAND bij Op1NPO die een beetje rechts angehaucht is? Nee hè. Niemand gewoon. Lekker pluriform bij de NPO.

 6. Wendy's dealertje

  Gefrustreerd ventje, heeft vast weer pikstraf.

 7. janus

  Als je op een dergelijke manier wordt onderworpen aan een verhoor door zo’n snotneus is het enige antwoord “of u matigt uw toon of ik stap nu op”.

 8. Liïs

  Dramkont, op het onbeschofte af.

 9. Lenze Kramer

  Lekker verfrissend die Tim, tussen al die grijze muizen. Je kunt je afvragen of zijn stijl van interviewen effect heeft, maar dat zal ook per geïnterviewde verschillen. Soms moet je stroop smeren, soms moet je azijn schenken. Dat moet je als interviewer aanvoelen.

 10. JanH

  Zijn de beschaafde interviewers nu al op? Er moet toch zelfs bij BNNVARA wel iemand te vinden zijn die de kijker minder tegenstaat dan Tim Hofman. Al is het de portier.

 11. sjaak trekhaak

  Tim is een goeie maar hij moet wel wat minder hyper zijn en iets minder punten willen scoren, voor de rest een persoon die echt zou kunnen zijn voor dit soort talkshows mijns insziens

 12. sjaak trekhaak

  goed*

 13. Koos

  BNNVARA heeft zeker de reacties op Twitter niet gelezen… het was een erbarmelijk slechte beurt gisteren van Tim!

 14. sjaak trekhaak

  bijna alle reacties boven mij zijn van zielige mannetjes en vrouwtjes van +35 die zich ‘beledigd voelen’ net als alle minderheden in dit landje. niet janken kindjes (want zo komen jullie over jankerdjes). lekker volwassen doen en niet lopen zeiken op Tim omdat ‘ie ‘jonger’ is en dus RESPECT!!11! moet geven. not

 15. Arie B

  BNNVARA tevreden? Want die snappen het? Sander Schimmelpancake faalt elke keer en maakt zich buiten het programma ook niet populair.

 16. bo

  Na de lovende kritieken van vorige week werd hij gisteren neergesabeld. En terecht. Hij bakte er niks van. Vroeg zelfs aan die maffe tukker of ie t goed deed…

 17. Albert Verlinken

  Tim is dusdanig fel in zijn ‘verhoren’ dat glibberige politici zoals Lodewijk Asscher (en die wordt altijd geil van een tv-momentje) bij een uitnodiging vooraf gaan vragen wie presenteert. Bij Tim bedanken ze voor de eer. Hij is te onvoorspelbaar in tegenstelling tot de andere 31 presentatoren. Het moet immers wel gezellig blijven aan tafel.

 18. Marc

  Het ultieme bewijs van het failliet van de NPO.

  M mag blijven, Zomergasten heeft een lichtgewicht als presentator en nu de verlenging van Hofman.

  Haal Jeroen Pauw terug en wel solo!

 19. Dominic

  Zeer goede beslissing. Jaknikkers zoals Beau mannen/vrouwen zijn er al genoeg.

  Het is een kijkcijfercanon. 1,2 + 0,25 miljoen = bijna 1,5 miljoen kijkers.

  Laat Robje Goossens eerst maar eens respect tonen voor dat BLVD iets gaat schrijven. Wat een jaloerse inteelt werkt er toch bij RTL.

 20. Curryworst

  Tim H. wil zich te veel doen gelden.
  Een open sollicitatie voor het geval het niets wordt met die Renze Klamer.

 21. NPO voor altijd!

  Ik heb gisteravond wederom genoten van Tim!! Let maar op mijn woorden, die gaat ”t nog heel ver schoppen bij de NPO!! By the way, wat heeft NPO toch veel talent in hun kweekvijver!!

 22. John

  Wat en onzin wordt hier geschreven, hij is te agressief raar de meeste
  hier vinden Sven Kockelman goed die intervieuwd pas agressief.

 23. Insider TV

  Liever iemand die zijn nek uitsteekt en de wil heeft een spannend gesprek te faciliteren (zie ook Fidan Ekiz vs Wilfred Genee) dan al die andere grijze muizen. Zijn er no echt geen sprankelende, intelligente presentatoren meer bij de NPO? Met alleen Nadia Moussaid red Op1 het echt niet als La Jinek straks weer terug is.

 24. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Breaking: Tim heeft vannacht voor het eerst sinds 12 maart 2017 zijn vriendin een beurt gegeven.

  Het wqren 18 geweldige secondes.

 25. Henk

  Doe ff normaal gast.

 26. Arie B

  Tim was prima. Zo’n kneus zit als viroloog aan tafel maar is niet duidelijk. Scholen dicht of niet? Bespreek ik buiten de camera’s om, denken jullie er maar over.

 27. robb

  Hij moet nog leren maar is niet bang , met alle respect naar de virologen maar ik hoor alleen maar de politiek moet beslissen maar wat vinden ze er nu zelf van dat wilde Tim horen ze draaien er om heen.

 28. Pauline

  @Janus helemaal gelijk, wat een snotneus ….

 29. Ger

  Een linkse hork.

 30. Ger

  Hij is niet bang er was eens iemand die zijn kaak in tweeën sloeg. Dacht hij ook bijdehand te doen.

 31. Sabine

  Tim moet nog het e.e.a. leren, maar doet het niet slecht en kan zeker groeien denk ik.
  Ja, hij is wat agressief, maar laat mensen wel uitpraten (i.t.t. Willemijn) , verdeelde zijn taak goed met Erik, was goed voorbereid en geïnteresseerd. De essentiële eigenschappen heeft hij dus wel.

 32. Britt Scholte Lover

  Hij doet het uitstekend! Zure reacties weer, en Twitter is voor zielige mensen

 33. CB

  Wat goeeeed!

 34. snuifje

  Tim is heel erg druk met hoe hij zelf overkomt. Elke vraag die hij stelt begint met “ik”, dat zegt al genoeg. Komt heel naar over.

 35. Elmar Mol

  Het is gewoon een supertalent,vergeleek ik hem vorige week al met Jeroen Pauw ,vandaag ga ik zeggen, Hij is beter. Kijk ook eens naar zijn YouTube programma Boos. Ook dat staat op eenzame hoogte.

 36. Johan

  Ik vond dat Tim het best leuk deed. Idd zat hij er erg bovenop maar dat heeft ook wel iets verfrissends. Weet zeker dat zijn gasten die zo nu en dan even werden aangepakt dat jeugdige enthousiasme in hem best konden waarderen.

 37. Archiefchef

  Tim is een hond want hij heeft een baas.

 38. Garry glamour

  Tim doet het prima , is af en toe wat te gretig maar dat is hem vergeven .
  Ik vondt hem gisteren een prima duo vormen met Erik.
  Tom durft kritische vragen te stellen en een discussie aan te gaan , als je daar als politicus niet tegen kunt moet je bij Beau gaan zitten , loop je alleen een week met pijn aan je kont vanwege alle veren die er in gestopt zijn .
  Ondanks alles ben ik blij dat Eva over 2 weken weer terug is .

 39. Garry glamour

  Ik bedoelde uiteraard Tim .

 40. Boerenverstand

  Ik kijk normaal niet naar Op1: veel te slijmerig. Gisteren met langszappen wel blijven hangen: eindelijk eens een keer kritische journalistiek en gewoon doorvragen. Tim doet het prima.

 41. Mark

  Hoe hij Ad Visser behandelde gisteren was ook niet normaal. Hij moest nog geboren worden toen de laatste TopPop op tv kwam, zei hij. Toen wist ik al genoeg. Totale non-interesse in de man die al meer dan 50 jaar op tv is en waar Tim nog een puntje aan kan zuigen. Zat er de halve tijd door heen te lúllen en af te kappen toen Ad interessante anekdotes over TopPop vertelde. Tim, als jij het niks kan schelen, de kijker windt het misschien wel leuk.

 42. Bob

  Irritant beta mannetje. Tatto’es op z’n arm, hipsterbaardje en poedert z’n neus bij om stoer over te komen..

 43. critikast

  Zijn bijdrage van gisteravond kan regelrecht op de tafel bij de docenten van journalistieke opleidingen. Thema: hoe verkeerd kun je een interview afnemen? Leer nu eens voorgoed Hoffman, dat jouw visie en mening er niet toe doet. Je bent een beginnende journalist, die ver boven zijn stand aan de Op1-tafel zit. Denk nog eens terug aan de tijd dat je een verdiende klap op je bek kreeg, toen je met draaiende camera een bedrijf binnen liep. Zoiets doen alleen journalisten, die de grondregels van dat vak niet kennen. Ook gisteravond probeerde je verscheidene gasten te laten vermoeden dat je verstand van zaken had. En nog zo’n beginnersfout: een vraag stellen en het antwoord niet horen, omdat je op je blaadje naar de volgende vraag aan het zoeken bent. Amateurisme, maar mooi lesmateriaal voor je aanstaande collega’s.

 44. Elevator

  Brutale inktvlek zonder inhoud .

 45. Twingel

  Tenenkrommend……!

 46. Joe Banana

  Ik heb nu wel genoeg druiloren aan het werk gezien bij Op1. Ik ga mezelf niet langer kastijden en zet die ellende niet meer aan.

 47. nico

  Zosnel mogelijk afscheid nemen van Tim Hofman.

 48. MediaPrak

  Tim is een van de meest talentvolle tv makers van dit moment. Van zijn eerste korte bijdragen bij Serious Request (BNN Academy) tot zijn YouTube video’s BOOS. Als Jeroen P hem begeleid kan hij ook bij Op1 een hele grote worden. Waar de PO talentjes Kluyver, Rooyakkers en Kemper inmiddels bij RTL in de bak “Wat-moeten-we-hiermee” zijn beland.

 49. Annoniemus

  Ik heb nog nooit zo’n enge drammer gezien aan een talkshow-tafel , hij snauwde de vragen aan de gasten en gaf zelf het antwoord (wat hij wilde horen).
  Tim Hofman zat/zit er voor Tim Hofman en voor niemand anders !
  Wat een klootzak die rare kerel !

 50. Witte de With

  Het hele land weet inmiddels dat zijn vrouw een droge poes van hem krijgt. Een agressieve manier van interviewen is dan eigenlijk nog best een milde reactie.

 51. Viola

  Tim was verschrikkelijk!
  Ik ga nooit meer naar hem kijken. Onbeschoft en asociaal gedrag.Geen presentator waardig.
  Zodra hij weer in beeld verschijnt zap ik weg.

  Doe ik ook bij Giovanca.Ze leiden de aandacht van het onderwerp af.

 52. Art rooyakkers

  Waarom vragen ze mij nou nooit,kan heeel goed zoutloze vragen stellen

 53. 123

  Ik vind het juist fijn dat er weer eens iemand zit die stevig weet door te pakken. Dat kun je van sommige Op1-presentatoren niet zeggen!

 54. Wim Lubbers

  Vorige week heb ik heb ik Hofman gemist, gisteren heb ik er 10 minuten van gezien. Ik dacht naar een psychopaat te kijken. Ik weet niet wat hij geslikt of gesnoven had.

 55. Rhino Hofman

  Tim mag een weekje langer op de invalstoel van Op1 zitten.
  Invalstoel of schopstoel. Het is de invalshoek, waaronder je het bekijkt.
  Tim is zo indringend als een aerosol. Maar als je even de moeite neemt, de deur open te zetten, staat hij zo weer buiten, waar hij geen kwaad kan.
  Bij zijn manier van interviewen zou de microfoon mij ook in het verkeerde neusgat schieten.

 56. ikweethetbeter

  Wat een vreselijke onsympathieke man ,direct van de buis !!!!!!!!

 57. Op Zwart

  Die Tim: Vreselijk type.
  Zeker weer een reden om niet te kijken naar dit dagelijkse amateuristische praatje pot.

 58. A. Tempelman

  Als Hofman met een asielkleuter door Den Haag wandelt, gaat het alleen om Hofman zelf. Op weg naar een nieuwe scoringskans. Te gretig.

 59. Sip

  Vreselijk irritant mannetje; niet geschikt voor dit programma.

 60. Joop55

  Tim is een degelijke presentator welke goede inzichten er op na houdt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.