BNNVARA tevreden: Tim Hofman week langer in Op1

Leuk nieuws voor Tim Hofman: de rijzende ster van BNNVARA mag een weekje langer op de invalstoel van Op1 zitten. Ook volgende week maandag is hij weer van de partij. Dat meldt de presentator op Instagram. BNNVARA zit met maar liefst twee roulerende duo’s op de maandagavond, maar de dames van beide duo’s zijn lekker vakantie aan het vieren en daarom was er behoefte aan een invaller. Na twee invaluitzendingen mag Tim nu overwacht nóg een keer presenteren.

Tim vindt het heel erg leuk en grijpt de kans met beide handen aan. “Baas belde, extra avond Op1, tot volgende week maandag“, meldt hij nu.

Volgens RTL Boulevard is de kijker overigens niet heel enthousiast over Tim. ‘Veel commentaar op ‘agressieve interviewer’ Tim Hofman bij Op1′, kopt de showrubriek vandaag.

Kijkers vonden dat Tim zijn gast Jan Kluytmans, arts-microbioloog, te agressief ondervroeg, schrijft Boulevard. “Tim Hofman, toon meer respect zeg“, klonk het volgens de showrubriek.

Er waren volgens het RTL 4-programma bijna geen positieve reacties. “Het is even zoeken tussen al het negatieve woordengeweld, maar een enkeling komt toch op voor de Op1-invalkracht via social media.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen