First Dates-slotmoment krijgt een plexiglazen plaat

Het First Dates-restaurant ziet er in het komende tv-seizoen iets anders uit vanwege de coronamaatregelen. Vooral het slotmoment wordt drastisch anders. Dat heeft omroep BNNVARA laten weten. Ondank alles opent First Dates op 31 augustus weer zijn deuren: elke werkdag om 19.25 uur op NPO 3. “Maar dit keer met een net wat andere indeling. Want ook het First Dates-restaurant moest de nodige maatregelen treffen“, legt een woordvoerder van de publieke omroep uit.

De dates worden op gepaste afstand ontvangen door Victor en Sergio en zitten aan tafels met een breedte van 1,5 meter. “Ook de setting waarin dé vraag der vragen wordt gesteld, ‘willen jullie elkaar nog eens zien?’ is aangepast.”

Tijdens dit slotmoment ontstaan er vaak ongemakkelijke momenten of juist heel romantische momenten. Een kus of knuffel ziet er echter niet meer in: “Tussen de twee dappere daters zit namelijk een plexiglazen plaat.”

Is het zo nog wel leuk? BNNVARA denkt van wel. “Ondanks de aanpassingen in het restaurant, krijg je als kijker nog steeds de kans op een unieke kijk in ontroerende, romantische, ongemakkelijke en hilarische dates.”

Maître Sergio: “Dit wordt ‘op afstand’ het beste seizoen ooit. Want als de liefde je raakt, dan maakt 1.5 meter het alléén maar spannender..

First Dates is vanaf maandag 31 augustus elke werkdag om 19.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen