Jeroen van der Boom vindt interview Gordon kwetsend

Jeroen van der Boom vindt Gordons uitspraken in de Jeroen Pauw-show 5 Jaar Later ‘kwetsend’. Dat laat hij vandaag weten aan het AD. Eigenlijk mag Van der Boom van Toppers-organisator Rocket niet reageren, maar dat doet hij tóch. De zanger herkent ‘helemaal niets’ in het beeld dat Gordon van René Froger schept: een monsterlijke, dronken man. “We drinken natuurlijk weleens een drankje en soms valt er een verkeerd. Maar meer is het niet“, aldus de zanger in een reactie.

Gordon uitte ook kritiek op Van der Boom. Hij zou de zanger hebben binnengehaald bij de Toppers als een ‘Trojaans paard’. Van der Boom zou er alles aan hebben gedaan om Gordon eruit te werken. “Ik kwam ooit op de plek van Gerard Joling, dus dat lijkt me stug.

Verder sprak Gordon zijn ergernis uit over een Toppers-foto op Van der Booms Instagram met de tekst ‘Wij blijven een trio’. Die zou hij geplaatst hebben op de dag dat Gordon teruggevraagd werd door Van der Boom. Ook onzin, reageert hij. “SBS had me gevraagd dat te doen vanwege de zoektocht naar een nieuwe K3.

Van der Boom vindt de positie van Gordon ‘kwetsbaar’. “Ik hoop dat er mensen om hem heen zijn die voor hem zorgen. Iedereen weet wie het heeft gezegd. Ik haal mijn schouders op.

Gordon voorspelde al dat de Toppers alles zouden gaan ontkennen. “Ze zullen zeggen dat het niet waar is en dat ik uit mijn nek lul. Maar dit is de waarheid en I don’t care. Ik vind dat de waarheid na zo veel jaar wel eens boven tafel mag komen.”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen