Catherine Keyl vanaf maart terug bij Max

Catherine Keyl komt vanaf 5 maart weer terug op televisie met Max en Catherine, zoals al eerder bekend werd. De presentatrice besloot eind vorig jaar even rust te nemen. Over het vervolg van haar tv-carrière bestond toen onduidelijkheid. “Ik heb net een nieuw huis gekocht“, zei Catherine toen. “Het is misschien wel de laatste woning die ik in mijn leven koop. Daar wil ik veel tijd in steken en dat gaat niet als ik vier dagen in de week Max & Catherine presenteer.Martine van Os nam de talkshow enkele maanden van Catherine over. Zij wist dat Catherine weer terug zou keren.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen