Fons van Westerloo gasthoofdredacteur RTL Boulevard

Fons van Westerloo, algemeen directeur van RTL Nederland, is vrijdag gasthoofdredacteur van RTL Boulevard. Met zijn gasthoofdredac- teurschap schaart de Omroepman van het Jaar (1997) zich in het rijtje van Max Westerman, André van Duin, Marco Borsato en premier Balkenende. Fons van Westerloo is vrijdag eindverantwoordelijk voor de onderwerpkeuze en neemt tijdens ‘zijn’ uitzending de ‘derde stoel’ in de studio in, naast Albert Verlinde en Daphne Bunskoek. Het is vrijdag ook de offi- ciële tweede dag van de ijsdansoorlog tussen RTL 4 en de voorlopige winnaar SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen