Desperate Housewives, Lost en Medium terug in maart

De Amerikaanse successeries Desperate Housewives (foto), Lost en Medium zijn vanaf maart terug met nieuwe afleveringen bij NET 5. Dat meldt een zegsvrouw van de omroep. Een nieuw seizoen van Medium staat geprogrammeerd vanaf vrijdag 2 maart om 20.30 uur. De nieuwe afleveringen van Lost en Desperate Housewives zijn vanaf vrijdag 2 en dinsdag 6 maart weer te zien op NET 5. Momenteel herhaalt NET 5 Desperate Housewives dagelijks op de late avond. Medium wordt elke vrijdag herhaald.

Tijdens de uitreiking van de Golden Globes maandag in Los Angeles vielen veel NET 5-series in de prijzen. Zo is Grey’s Anatomy uitgeroepen tot beste televisieserie in de categorie Drama. De serie won het van 24 (RTL 5), Big Love, Heroes en Lost (NET 5).

Actrice Kyra Sedgwick, bekend van de NET 5-serie The Closer, viel ook in de prijzen. Zij ontving een Golden Globe voor beste televisie-actrice. Zij nam het op tegen Patricia Arquette (Medium), Edie Falco (The Sopranos), Evangeline Lilly (Lost) en Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy). Beste acteur in een dramareeks werd Hugh Laurie voor zijn rol als nukkige dokter in House. Hij won van Michael C. Hall (Dexter), Kiefer Sutherland (24), Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy) en Bill Paxton (Big Love).

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen