Directeur van Llink ontslagen

[img=172,125 left]http://www.llink.nl/typo3temp/pics/72ade2ea64.jpg[/img]De raad van toezicht van de nieuwe omroep Llink heeft directeur Anna Visser vanochtend ontslagen. Vorige week stemde de raad met een krappe meerderheid voor haar ontslag.

Het veertigkoppig Llink-personeel is tegen het besluit. Voor hen is het onduidelijk wat de beweegredenen zijn geweest van voorzitter Koffeman. Hij zou niet tevreden zijn over haar werk. “Maar de werkelijke achterliggende gedachten is dat zij in de weg zit“, aldus een woordvoerder.

Volgens hem gaat het om een soort “machtsovername“. Llink is namelijk een fusie tussen de voormalige ‘dierenomroep’ Nutopia en de wereldverbeteraars van De Nieuwe Omroep. “De kleine probeert de grote over te nemen.” [u]ANP[/u]

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen