Luuk Ikink vindt kranten hypocriet over Dave Roelvink

Luuk Ikink, het stralende middelpunt van RTL Boulevard, vindt het hypocriet dat het AD en De Telegraaf de tv-zenders RTL en SBS oproepen om Dave Roelvink te boycotten. De kranten gebruiken de realityster immers zelf maar al te graag als clickbait. Dat schrijft hij op Twitter. Ikink reageert op uitspraken van Angela de Jong en Jordi Versteegden. “Columnisten van zowel Telegraaf als AD vinden dat er door RTL en SBS geen podium moet worden gegeven aan Dave Roelvink.”

Dat gaat echter niet gebeuren, aldus Ikink. “Ik weet 100 procent zeker dat zijn dollemansrit geen enkele invloed gaat hebben op hoeveelheid airtime die Roelvink krijgt.”

Hij vervolgt: “En tevens wordt er straks door Telegraaf en AD ook gewoon aandacht gegeven aan zijn programma’s en als hij ooit zijn vriendin ten huwelijk vraagt of iets dergelijks wordt dat ook op hun sites gezet. Dat podium wordt door ons allen opgebouwd, ook door de kranten met kritiek.

Die jongen is nu eenmaal clickbait in optima forma, twittert Ikink. “En dat verandert niet als hij zich als een malloot gedraagt, dat wordt alleen maar erger. Zo werkt dat nu eenmaal. Over rapper Boef worden ook weer gewoon artikelen geschreven en items gemaakt.”

De oproep tot een boycot is dan ook hypocriet, stelt hij. “Kortom: er is geen enkel medium dat voorheen aandacht besteed heeft aan Dave Roelvink, dat nu die aandacht niet meer gaat geven. En oproepen tot een boycot heeft geen enkele zin. Het is bij dit soort gevallen love to hate.”

Uiteraard, RTL Boulevard geeft hem ook een podium en blijft dat ook doen. Net zoals Shownieuws, AD, Telegraaf, LINDA, etc, etc. En ik weet zeker dat ze bij SBS geen seconde overwogen hebben zijn show (Effe Geen Cent Te Makken) te cancelen.

Overigens vindt Ikink het gedrag van Roelvink wel verwerpelijk. “Dronken achter het stuur stappen doe je gewoon niet… Never. Eén verkeerde beweging en je rijdt met je dikke bak een jong gezin overhoop.

Lees ook:
Dave Roelvink rijdt stomdronken met 180 over de A10 (zondag)
BLVD en Show vinden BN’er-aso Dave Roelvink dom (gisteren)
RTL en SBS gaan gewoon door met Dave Roelvink (gisteren)
Telegraaf roept RTL en SBS op tot boycot Dave Roelvink (gisteren)
Johan Derksen vindt Dave Roelvink een kwalletje (vandaag)
Angela de Jong: ‘RTL en SBS, denk na over Roelvink’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen