Johan Derksen vindt Dave Roelvink een kwalletje

Johan Derksen vindt Dave Roelvink een vreselijk kwalletje. Het is onacceptabel dat hij zaterdag stomdronken met 180 kilometer per uur over de snelweg reed. Dat heeft de voetbalanalist maandag gezegd in Veronica Inside. Derksen vindt dat Dave het veel en veel te hoog in zijn bol heeft gekregen. “Ik ken Dries natuurlijk van onze wielershows, dat is echt een goede kerel als hij niet zingt, maar hij heeft twee van die zoontjes. Dat zijn verschrikkelijke kwalletjes van jongens“, zegt hij.

Dave is volgens Derksen een eikel. “Eerst heb je die verkrachtingszaak gehad in Noord-Holland. Het is mensonterend wat hij daar geflikt heeft. Als zo’n meisje hem pijpt, dan ben je spekkoper, want dat zou ik ook wel lekker vinden, maar je gaat het niet met een telefoontje filmen en dat op YouTube zetten. Dan ben je een klootzak.”

Wilfred Genee: “En het halve huis leeghalen ook.”

Derksen: “Ja precies, en dan ook nog jatten. Nu ook weer, dat hij met een Mercedes op de vlucht slaat dwars door Amsterdam, dat hij door de politie klemgereden moet worden. Dat jong moet gewoon eens een keer een goede schop onder z’n kloten hebben.”

René van der Gijp: “Ik ben bijna zestig en je moet je ook wel verplaatsen in de leeftijd. Zo’n mannetje is overmoedig, denkt dat hij de wereld aankan en dat de hele wereld om hem draait.”

Derksen: “Ik vind kattenkwaad wel wat anders dan dit.”

Van der Gijp: “Nee, dat snap ik ook nog wel, Johan, dat je niet met 190 met twee keer zo veel op gezopen in de auto moet gaan zitten, maar ik bedoel alleen maar: dat soort ventjes hebben iemand in hun omgeving nodig, die hen dat duidelijk kan maken. Dat is denk ik niet dat mannetje in dat gele zwembroekje, nee. Vaak worden ze zelf wel wijzer een keer, maar het is niet te hopen dat het te laat is. Je kan dadelijk ook met 190 in een boom vliegen en dan is het klaar, dan lost het zich vanzelf op. Ik bedoel: laat dat ventje nou gewoon uitkijken.”

Derksen: “Dat jochie heeft geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel.”

Van der Gijp: “Ik zit laatst ook ergens te eten en daar zat dan die Little Kleine. Dat zijn nog kinderen. Dat is dat rappertje. Dat zijn nog kinderen, weet je wel. Dan zie ik dat hij briefjes van 500 verbrandt. Ik denk: je kan het beter niet doen, maar het zal er wel bij horen vandaag.”

Lees ook:
Dave Roelvink rijdt stomdronken met 180 over de A10 (zondag)
BLVD en Show vinden BN’er-aso Dave Roelvink dom (gisteren)
RTL en SBS gaan gewoon door met Dave Roelvink (gisteren)
Telegraaf roept RTL en SBS op tot boycot Dave Roelvink (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen