RTL en SBS gaan gewoon door met Dave Roelvink

RTL en SBS gaan gewoon door met hun programma’s met Dave Roelvink, ondanks dat hij dit weekend wéér in aanraking is gekomen met de politie. Dat hebben de zenders laten weten in een reactie. Twee jaar geleden werd Roelvink veroordeeld tot een taakstraf van 150 uur voor heling van dure sieraden en dit weekend reed de politie hem klem omdat hij met 180 over de A10 reed. Toch houden RTL en SBS de zoon van Dries Roelvink gewoon in het zadel; zijn shows gaan door.

Vandaag beginnen de opnames van de SBS 6-show De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken, waarvoor het gezin een maand lang op bijstandsniveau gaat leven. Producent John de Mol zegt vandaag op pagina Privé: “De opnamen beginnen maandag. Voor zover ik kan inschatten gaat het programma gewoon door.

Boulevard-showkenner Aran Bade gaf zondagavond juist aan te verwachten dat SBS ingrijpt: “Ze gaan bij SBS een nieuw programma doen, namelijk Effe Geen Cent Te Makken met de familie Roelvink. Dat zal gevolgen hebben. We hebben SBS vandaag gebeld, maar ze willen er nog niets over kwijt. Reken maar dat daar gevolgen aan verbonden zijn.

RTL gaat ook gewoon door met Roelvink. Op 6 september begint de serie ‘Dave en Donny op Expeditie’ op Videoland. RTL: “Het gedrag van Dave deze nacht vinden we zeer onverstandig. De opnames van Dave en Donny op Expeditie zijn al afgerond, dus hierop heeft het geen invloed.

Lees ook:
Dave Roelvink rijdt stomdronken met 180 over de A10 (gisteren)
BLVD en Show vinden BN’er-aso Dave Roelvink dom (vandaag)

Foto: SBS, William Rutten

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen