Telegraaf roept RTL en SBS op tot boycot Dave Roelvink

De Telegraaf begrijpt niet waarom RTL en SBS aandacht blijven besteden aan de asociale BN’er Dave Roelvink. Ze doen er beter aan om hun programma’s met de realityster en dj terug te trekken. Dat heeft showkenner Jordi Versteegden van de krant gezegd in Privé TV. RTL en SBS hebben laten weten dat de programma’s met Roelvink gewoon doorgaan, ondanks dat hij alwéér in aanraking is gekomen met de politie. Hij reed namelijk stomdronken met 180 kilometer per uur over de A10.

Versteegden begrijpt niet dat RTL en SBS hem een podium blijven geven. “Ik vraag me af waarom SBS en RTL deze beste man nog een podium geven.”

Maar De Telegraaf besteedt nu toch ook aandacht aan hem? “Wij hebben het hier aan de desk ook over Dave, dan gaat het vooral over zijn voorbeeldfunctie en waarom hij dit doet.”

Maar voor de rest: laat die man alsjeblieft varen, laat hem gaan, want deze man verdient absoluut geen podium.”

De Telegraaf heeft ook een verslaggever op het appartement van Roelvink in Landsmeer afgestuurd. Daar stond hij toevallig voor de deur te roken. “Ik heb geen zin in een interview. Kom je daarvoor helemaal hier naartoe rijden?

Het Privé TV-item over Dave Roelvink kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Dave Roelvink rijdt stomdronken met 180 over de A10 (gisteren)
BLVD en Show vinden BN’er-aso Dave Roelvink dom (vandaag)
RTL en SBS gaan gewoon door met Dave Roelvink (vandaag)

Foto: Telegraaf

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen