Dave Roelvink geeft statement op SBS-presentatie

Dave Roelvink heeft de perspresentatie van het nieuwe SBS 6-programma De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken zojuist aangegrepen om een statement te geven over zijn wangedrag van afgelopen weekend. Dat is te zien op Twitter. Roelvink moest in de nacht van zaterdag op zondag worden klemgereden door de politie, nadat hij stomdronken met 180 kilometer per uur over de A10 reed. De kritiek laaide nóg verder op toen hij de reactie van de politie zondag ‘overdreven’ noemde.

Inmiddels heeft Roelvink helemaal ingebonden. Hij ziet het nu als ‘iets ongelofelijk stoms’. “Ik kan het hoe graag ik zou willen niet meer terugdraaien. Ik heb er enorm veel spijt van. Ik heb besloten om in elk geval voorlopig sowieso geen druppel meer aan te raken.”

Roelvink gaat een cursus volgen. “Ik heb ook begrepen dat er een cursus bestaat waarbij je een beetje een betere kijk krijgt over het gebruik van alcohol in het verkeer. Wat je jezelf ermee kunt aandoen, maar ook wat je er anderen mee kunt aandoen. Die ga ik volgen.”

Voor de rest kan ik alleen maar zeggen dat het me ontzettend spijt en dat ik mezelf even uit het oog ben verloren op dat moment. Meer kan ik er op dit moment helaas niet aan doen en daar wil ik het voor vandaag eventjes bij laten over dat onderwerp. Yes?

Boulevard-verslaggever Aran Bade zette de beelden van Roelvinks statement op Twitter:

Lees ook:
Dave Roelvink rijdt stomdronken met 180 over de A10 (zondag)
BLVD en Show vinden BN’er-aso Dave Roelvink dom (gisteren)
RTL en SBS gaan gewoon door met Dave Roelvink (gisteren)
Telegraaf roept RTL en SBS op tot boycot Dave Roelvink (gisteren)
Johan Derksen vindt Dave Roelvink een kwalletje (vandaag)
Angela de Jong: ‘RTL en SBS, denk na over Roelvink’ (vandaag)

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen