Waylon publiceert appjes met boze AD-journalist

Waylon neemt wraak op de AD-journalist die vanochtend onthulde dat de zanger niet meer met kritische media praat. Hij heeft op Instagram appgesprekjes tussen de journalist en zijn manager Sandra Nagtzaam gepubliceerd. Dat is te zien op het sociale medium. Volgens Waylon is het niet zomaar dat hij niet meer met AD’s Stefan Raatgever wil praten. “Waar dit allemaal over gaat? Een gefrustreerde AD-journalist en zichzelf heel belangrijk vindt en mijn management die zich aan een afspraak houdt.

Waylon: “U mag zelf oordelen… Maar dit is de aanleiding. Niemand noemt (direct of indirect) mijn management een leugenaar! Daarom wou ik een excuus. Mijn team staat voor mij en ik sta voor mijn team… Loyaliteit wordt nogal vaak onderschat.”

De zanger laat zien dat de AD-journalist teleurgesteld reageert tegen Sandra Nagtzaam, nadat zij vorig jaar kennelijk ontkende dat Waylon naar het Eurovisie Songfestival gaat.

Stefan Raatgever tegen de manager: “Ik ga nog eens ernstig nadenken over de manier waarop wij gesprekken hebben gevoerd. Iets in het midden laten of ontwijken is één ding, maar ik houd aan jouw manier van handelen een onprettig gevoel over.

Teleurstellend dat ik niets van je hoor, Sandra. Ik zie op dit moment niet goed hoe wij in de toekomst nog met elkaar kunnen werken. Na wat er is voorgevallen zal ik me bij elke uitspraak die je doet moeten afvragen of die wel waar is. Het vertrouwen voor een vruchtbare werkrelatie is kortom niet meer aanwezig op dit moment.

Manager Sandra daarop: “Beste Stefan, ik begrijp niet helemaal goed waar je nijd zit en ik vind je reactie behoorlijk kinderachtig! Jij weet net zo goed als ik dat ik nooit aan jou had kunnen vertellen dat Waylon naar het Songfestival ging. Aan niemand overigens en alle anderen hebben dat ook begrepen.

Wij zijn gebonden aan meerdere partijen waarvan de belangrijkste de TROS/AVRO. Je bent een slechte verliezer en om daar vervolgens een relatiebreuk aan te koppelen lijkt me gezien de best wel leuke aanleiding jammer. Maar laten we het hier dan op jouw verzoek dan ook bij laten. Succes!

Overigens zegt niet alleen het AD, maar ook De Telegraaf te zijn geboycot.

De Instagram-post:

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen