Geraldine bijna overwerkt, laat manager BNN bellen

Geraldine Kemper was in het begin zó bang dat ze zou worden ingeruild bij BNN dat ze zich over de kop werkte. Nu grijpt haar manager in als overwerktheid dreigt. Dat vertelt de presentatrice in Vrouw. Kemper moet echt con-ti-nu op Schiphol gereedstaan voor haar televisiereizen en dat wordt haar soms wel eens te veel. “Je moet ook tijd hebben om al die indrukken te verwerken en thuis te zitten. Maar ik heb aan mijn manager een heel goeie, zij hangt vervolgens echt aan de telefoon bij BNN.

BNNVARA luistert naar de manager van Kemper. “Daar luisteren ze ook wel naar. Zij hebben er ook niks aan als je op een gegeven moment bent uitgeschakeld. Nu proberen we er op te letten dat mijn werk wat beter verdeeld is over het jaar. Dat gaat nu erg goed, ik heb meer tijd om bij te komen.

Bovendien is Kemper nu niet meer zo onzeker over haar tv-toekomst. “Ik denk wel dat ik intussen een basis heb opgebouwd, bij BNN en bij de kijkers thuis. Daar hoop ik nu op te teren, terwijl ik me ook realiseer dat je zo goed bent als je laatste programma.”

Wat ik een groot compliment vond, is dat ik drie keer ben genomineerd voor de Zilveren Televisie-Ster Vrouw. Dan zijn Chantal Janzen en Floortje Dessing je mede-genomineerden… De eerste keer dacht ik: wat doe ik hier in vredesnaam? Ik kom net kijken!

Het Vrouw-interview met Geraldine Kemper kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen