Corry Konings niet gevraagd voor oudjaars-Muziekfeest

Corry Konings is niet gevraagd om op te treden tijdens NPO 3’s oudejaarsshow Muziekfeest van het Jaar, de nieuwe decembereditie van Muziekfeest op het Plein. Dat heeft de hitzangeres gezegd in Evers Staat Op op Radio 538. Konings is de laatste tijd in het nieuws omdat ze zich geboycot voelt, onder meer door Muziekfeest op het Plein. De Avrotros had het goed kunnen maken door haar uit te nodigen voor de oudejaarseditie, maar dat heeft de omroep niet gedaan. “Nee, daar ben ik ook niet bij.

Een aantal jaar geleden heeft Konings een akkefietje gehad met de mensen achter Muziekfeest op het Plein en ze is sindsdien nooit meer uitgenodigd. “Ik heb ze nooit meer gesproken. Ik heb sindsdien ook eigenlijk geen platen meer uitgebracht.”

Het is vervelend voor Konings dat ze niet bovenaan het lijstje staat bij de Avrotros. “We weten natuurlijk allemaal dat er weinig programma’s zijn waar we ons lied ten gehore kunnen brengen.”

Ze neemt het de omroep nog steeds kwalijk dat ze destijds niet haar eigen liedje mocht zingen in Muziekfeest. “Ik was op dat moment heel erg verbaasd erover en verbijsterd dat het allemaal kon. Ik had zoiets van: dan hoef ik dit jaar ook niets uit te brengen. Dat heb ik dan ook niet gedaan.”

Is ze misschien wel gevraagd voor Beste Zangers? “Nee, ook niet.”

Misschien komt het nog. “Je weet maar nooit.”

Lees meer over de Corry Konings-rel:
Corry Konings: ‘Omroep MAX negeert mij gewoon’ (3 oktober)
Muziekfeest op het Plein boycot Corry Konings (4 oktober)
Corry Konings boycot Beste Zangers (5 oktober)
Avrotros ontkent boycot Corry Konings (9 oktober)
Corry Konings-tapes: reconstructie gesprek Avrotros (11 oktober)

Foto: YouTube

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen