Avrotros ontkent boycot Corry Konings

De Avrotros ontkent dat Corry Konings bij het programma Sterren Muziekfeest op het Plein op een zwarte lijst staat. Er is absoluut geen sprake van een boycot. Dat laat een woordvoerder van de omroep weten. Volgens Konings willen de makers van Muziekfeest op het Plein haar niet meer hebben na een incident een paar jaar geleden. De omroep bevestigt dat incident, maar ontkent met klem dat er een boycot is. “Heel vervelend dat Corry dat denkt maar van een boycot is absoluut geen sprake.” 

Het incident betrof een uitnodiging van Muziekfeest op het Plein aan Corry Konings om op te komen treden met Koos Alberts. Dat wilde ze wel, maar dan wilde ze ook solo een liedje zingen. Toen dat niet bleek te kunnen, zegde Konings alles af.

De Avrotros herkent zich in dat verhaal. “Corry zou inderdaad optreden met Koos Alberts. Omdat haar nieuwe nummer niet meer terecht kon in onze line-up van dat feest en die uitzending, heeft zij zelf besloten zich helemaal terug te trekken en ook niet op de treden met Koos.

Het is volgens de omroep niet zo dat Konings uit wrok niet meer wordt uitgenodigd voor het programma, dat onderdeel is van muziekplatform Sterren.nl. “Haar muziek wordt nog steeds gedraaid op Sterren NL radio en wij hebben haar in januari nog een uur lang te gast gehad bij Daniel Dekker in het radioprogramma Poster.”

Nogmaals, wat ons betreft is er geen sprake van een boycot.”

Lees meer over de Corry Konings-rel:
Corry Konings: ‘Omroep MAX negeert mij gewoon’ (3 september)
Muziekfeest op het Plein boycot Corry Konings (4 september)
Corry Konings boycot Beste Zangers (5 september)

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen