Patricia Paay aan de slag voor Shownieuws? ‘Te oud voor elf uur!’

Patricia Paay gaat niet aan de slag als vaste deskundige voor het programma Shownieuws. “Ze is 75 en om dan op die leeftijd nog om elf uur ’s avonds live op televisie te gaan tot twaalf uur…”

Patricia Paay © SBS

Om haar 75-jarige verjaardag te vieren zat Patricia Paay van de week aan de desk van Shownieuws. Dat programma is recentelijk medediva Patty Brard (69) kwijtgeraakt omdat zij ook al op leeftijd is en het iets rustiger aan wil gaan doen. Wordt de ene diva nu ingeruild voor de andere diva? Her en der wordt gesuggereerd dat het zomaar zou kunnen.

Patricia aan de desk?

Patricia lijkt het zelf ook wel te zien zitten, want zij doet op Instagram wel héél enthousiast. “Het was een warm bad en voelde mij echt thuis bij jullie. Hopelijk doen we binnenkort het nog eens over. Het was echt heel gezellig. Heel laat thuis (voor mijn doen) maar meer dan de moeite waard. Was echt te gek!”

Gaan we Patricia vaker aan die desk zien zitten? Nee, zegt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds, ook een van de deskbewoners. “Dan is het men ontgaan waarom Patricia Paay er zat, want die werd 75 die dag en het leek ons een leuk idee om dat op tv te vieren”, vertelt hij in de podcast Strikt Privé.

Niks te doen

De verjaardag van Patricia is privé redelijk geruisloos voorbijgegaan; ze heeft het naar eigen zeggen niet gevierd. Die uitnodiging van Shownieuws vond ze daarom wel leuk. “Het leek haar ook een leuk idee, want er was verder toch niets gepland.”

Maar het was echt eenmalig, aldus Evert. “Patty weg en Paay erin? Nee, dat is niet helemaal de bedoeling, ook van Paay niet, maar het was een leuke uitzending en een eenmalig experiment.”

Elf uur ’s avonds

Het is volgens Evert veel te laat voor zo’n oud iemand. “Patricia is 75 en om dan nog om elf uur live op tv te gaan tot twaalf uur… Voordat je thuis bent en slaapt is het echt hartstikke laat.”

“Ik geloof niet dat zij daar de ambitie voor heeft en ook niet dat het al zo ver is met Patty dat ze helemaal niet meer zou terugkomen. Ik denk dus niet dat we Paay als een van de vaste gezichten van Shownieuws gaan zien.”

Instagram

Patricia in de studio van Shownieuws:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op Patricia Paay als Shownieuws-deskundige?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen