Privé-Evert blij met steun Gerard Joling, haalt uit naar Patricia Paay

Evert Santegoeds vindt het sympathiek dat hij steun krijgt van Gerard Joling in zijn conflict met Gordon. Daarentegen haalt hij hard uit naar Patricia Paay: “Die is zo gek als Pipo!”

Patricia Paay, Evert Santegoeds en Gerard Joling © SBS

Gordon wil dat Evert Santegoeds vervolgd wordt voor smaad en laster, maar het Openbaar Ministerie ziet dat niet zitten. De tv-miljonair is nu niet alleen boos op de Privé-baas, maar ook op justitie. En dat allemaal omdat zijn ex-verloofde Gavin Rozario zo’n groot podium heeft gekregen in het roddelblad van Evert.

Gerard steunt Evert

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn kan het net als veel andere mensen niet geloven dat Gordon hier zo’n circus van maakt. “Please, het OM heeft het druk genoeg. Pak je verlies en laat ze met rust”, schrijft hij op X.

Ook Gerard Joling schaart zich bij kamp-Evert en daar is de bladenmaker hem erkentelijk voor. “De ergernis van Geer richting Goor is natuurlijk altijd wel heel erg groot geweest, alleen die sprak hij nooit hardop uit. Dat heeft hij nu wel gedaan, in een radio-uitzending. Dan gaat hij behoorlijk tekeer en hij neemt het ook voor me op”, zegt hij.

‘Heel aardig’

Evert vindt dat sympathiek van Gerard. “Dat vind ik ook wel eens aardig, want, ja, God, we hebben allemaal de nodige ervaringen met Gordon.”

Hij vervolgt: “En ja, ik vind het wel opvallend dat Gerard zegt: ‘Ik heb tijdens de opnames van Geer & Goor over de Vloer drie keer meegemaakt dat er een liefdesbreuk was in het leven van Gordon en ik zal je de details besparen, maar wát een drama, wát een drama!’ Ik vond het wel leuk dat hij dat nou eens een keer hardop zegt.”

Bewijs?

Gavin heeft Gordon ten huwelijk gevraagd op de Malediven en daar pakte de entertainer groot mee uit op Instagram. Volgens deze Australische knul is dat allemaal in scène gezet door Goor, maar dat ontkent hij.

Gerard gelooft Gavin echter. Evert: “Dat kan ik me ook wel voorstellen, want het ‘bewijs’ waar Gordon dan nu mee komt is een hotelverklaring van het Ritz-Carlton op die Malediven waarin staat dat hij niks georganiseerd heeft. Nee, maar als je het verhaal van Gavin ook las, zegt hij: ‘Hij vroeg mij om alles te organiseren’, dus zo verwonderlijk is dat allemaal niet.”

Pipo Paay

Patricia Paay steunt Gordon juist. “’Het is moeilijk om je mond te houden’, zegt ze. Nou, daar heeft ze sowieso al problemen mee”, sneert Evert, verwijzend naar een pikante video van Patricia die ooit uitlekte, in zijn podcast.

Hij vervolgt: “Maar dan ben je toch ook zo gek als de woonwagen van Pipo? Als het nou eindelijk rustig is rond je en jij gaat dat weer helemaal op zitten rakelen! Maar goed. Ik las ergens dat zij altijd boodschappengeld krijgt van Gordon, dus misschien dat dat ermee te maken heeft.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Yvonne Coldeweijer ervoor moet waken dat ze niet te close wordt met Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen