Patricia Paay zal voor de rest van haar leven mank lopen: ‘Jammer’

De 74-jarige Patricia Paay zal voor de rest van haar leven mank lopen. Ze leeft met behoorlijk wat medische ongemakken en denkt dan ook niet aan een tv-terugkeer. “Jammer.”

Patricia Paay © SBS

Patricia Paay was jarenlang een grote televisiester en onderdeel van goed bekeken tv-shows als Holland’s Got Talent en Sterren Dansen op het IJs, maar na het uitlekken van een intiem filmpje is alles eigenlijk ingestort. De 74-jarige showbizzster leidt tegenwoordig een teruggetrokken bestaan met haar 39 jaar jongere man Robbert Hinfelaar.

Voor altijd mank

Een terugkeer op televisie? Daar zit Patricia niet meer op te wachten, vertelt ze in de Story. “Ik heb er geen behoefte meer aan om in de belangstelling te staan. Het leven in de luwte vind ik heerlijk, geen gezeur aan mijn hoofd. De showbizz is nu ook heel anders: hard en alles wordt op de man gespeeld. Daar kan ik niet aan wennen.”

De gezondheidsproblemen van Patricia helpen ook niet mee. Ze kampt al jaren met ernstige heupproblemen. “Dat gaat nooit meer over. Ik loop mank, dat vind ik heel vervelend. Ik liep altijd graag op hakken.”

Grote leegte

Hoe gaat het privé met Patricia? Naar omstandigheden goed, al mist ze haar overleden ouders wel heel erg. “Het verlies van mijn ouders laat zo’n leegte achter. Robbert mist hen ook. Hij kon heel goed met mijn ouders opschieten.”

Hoewel de vriend van Patricia qua leeftijd haar kind had kunnen zijn – kleinkind zelfs – lag Robbert goed bij haar ouders. “Mijn vader zat altijd vol bewondering naar Robbert te kijken en zei dan: ‘Wat een knappe man, he?’ Dan antwoordde ik: ‘Ja, ik ben niet blind.'”

Filmpje

Patricia nam vorige week nog een filmpje op om Gordon een hart onder de riem steken:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patricia Paay eren met een leuke rol als jurylid in een of andere show?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen