Patricia Paay juicht cancelen Theo Maassen toe: ‘Net goed, karma!’

Patricia Paay heeft er helemaal geen moeite mee dat Theo Maassen eruit is gegooid als Zomergasten-host omdat hij de beschuldigingen van huiselijk geweld niet kan/wil ontkennen. “Karma!”

Theo Maassen en Patricia Paay © NPO, RTL

De meest logische verklaring als je wordt beschuldigd van iets heftigs dat je écht niet hebt gedaan? Ontkennen. En juist dat is wat Theo Maassen nog altijd nalaat als het gaat over het huiselijk geweld dat hij gepleegd zou hebben. En daarom wil de VPRO niet met hem verder als presentator van Zomergasten; over zijn BNNVARA-serie wordt nog gedraaikont.

Necrofiel

Wat vindt Patricia Paay van deze hele zaak? Zij werd in 2009 op een laaghartige wijze beledigd door Theo toen ze samen aan tafel zaten bij De Wereld Draait Door. “Ja, dat was toen ik op mijn zestigste nog een keer op de cover van Playboy stond. Ik was daar onwijs trots op na er maanden voor te hebben getraind in de sportschool”, vertelt ze in Privé.

Vlak na de feestelijke lancering van het blad kwam Patricia in de talkshow tegenover ‘die chagrijn van een Theo’ te zitten. “Zonder ooit een woord met de man gewisseld te hebben, fakkelde hij die hele shoot af door te stellen dat een necrofiele vriend van hem wel geïnteresseerd zou zijn in lijken. Ik heb nooit begrepen wat daar nou de humor van was.”

Hele act

Bizar, vindt Patricia het nog altijd. “Waarom moest hij mij zo afkatten? Die hele act van hem was duidelijk vooropgezet met als doel goedkoop te scoren over mijn rug. Ook verweet hij mij met een heel team te zijn binnengewandeld, maar dat waren gewoon de mensen van Playboy die erbij hoorden.”

Theo heeft nooit zijn excuses aangeboden. “Na de uitzending ben ik direct vertrokken en verwachtte ik nog wel een telefoontje waarin hij zou uitleggen dat het een geintje was, maar ik heb hem nooit meer gesproken. Ondertussen blijven zijn hatelijke woorden jegens mij wel voor altijd op YouTube staan.”

Vrouwonvriendelijk

Patricia vindt die hele Theo gewoon een foute man. “Hij is gewoon een vrouwonvriendelijke l*l. Dat hebben we onlangs wel kunnen zien met de beschuldigingen van huiselijk geweld over hem.”

Hoe kijkt ze daarnaar? “Lekker. Net goed. Karma doet z’n werk. Hij heeft het zichzelf allemaal aangedaan, dus ik heb geen medelijden met hem. Mannen die vrouwen slaan zijn zo flauw en slap. Daar heb ik geen goed woord voor over.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen